Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tina33

kočeny neviete mi poradiť stránku na spodné pradlo kde je tá športová podprda??niektorá to tu písala a nemôžem to najsť.dakujem

tina33

gypsi1
toak to ti gratulujem ja som bola operovana vo štvrtok a sama som sa posadila resp.lahla včera pri zmene polohy to strašne tlačilo taky zvlášny tlak,aj mna sem tam zaštípe-zapáli.ja len dufam že sa nám to všetkým čo sme po opke jrásne zahojí a telo nám to príjme a v lete sa budeme pýšiť ako pávice. :o)))

davidoff

tina33

áno flector, písala som to o príspevok nižšie, je to silnejší liek, je na predpis a veľmi pomáha, teda mne pomohol v noci :) A tá masť určite pomôže aj voltaren...

tina33

nela dakovna davidoff
mne dcéra mastí chrbát voltarenom a takou mentolovou mastou pomaha mi to na chvilku k tomu si dam ibalgin a na noc mi vynikajuco pomaha flektor to je prašok ktorý sa zarába do vody je od bolesti po operáciach a aj na bolest chrbta,trošku ma aj utlmi takže zaspím.a stehy neviem podla coho usudzuju aké daju lebo ja som sa napr.s dr.nebavila o samovstrebatelnych to ma tiež prekvapili.a sny pred opkou som mala aj ja divné to je všetko podvedomie.

davidoff

gypsi1

skús to, myslím že pomôže, aj mne to pomohlo, aj iným babám tu,ktoré mi to poradili :) držím palce nech si rýchlo fit

dakovna

aj ja som to skúšala pred op-kou spať na chrbáte a nemohla som, ale keď si už po, nič iné Ti neostáva, neboj nič to zvládneš. Ja som si na noc dávala Flector Rapid, ale inak normálne len ibalgin. Ten flector je na predpis. Skús si vypýtať predpis u obvodnej doktorky. Alebo ak chceš, ja mám doma balenie, čo som nevyužívala, môžem Ti ho poslať domov ako doporučený list prvou triedou, na druhý deň ho máš doma :-))

Nela111

barborka10
Tak uz sa tak velmi zvacsuju..? :) Potom, ked uz budes mat ku koncu tehu, alebo neskor kojit, supni fotky do galerky, nech vidime tu zmenu.

Ja vam zavidim v dobrom, tie co uz mate aspon jedno dieta, a idete do silikonov.. My by sme chceli buduci rok babo, no a potom zas cakat skoro rok po skonceni kojenia.. Som zvedava kedy uz aj ja budem konecne volat Cervenovi a objednavat sa na konzultaciu a opku.. By som postrcila cas, keby sa dalo.. :)

dakovna

tina33, aha tak ty mas mozno tie vstrebatelne :)
Som zvedava ako to vyriesia so mnou. 15. dec. mam opku a o tyzden su Vianoce. Pred Vianocami pojdem asi na kontrolu este a potom asi az po Vianociach, lebo vtedy tam nebudu. Dufam, nebudem mat nejake komplikacie potom.
Takze vravis, ze ked tam budem, tak na wifi ani nepomyslim?? Ok :)Budem pekne odpocivat dufam.
davidoff,
tu konsku mast si urcite kupim. Inak, asi mi sibka uz z toho, lebo skusam v noci spat na chrbte, ze ake to je stale. No po case musim lahnut na bok, bo na chrbte mavam divne sny :) Tusim tu niektora ste pisali aj nejake lieky po opke. Mozte poradit, nieco dobre na bolest (Ibalgin, Wobenzin, ci co je dobre...) a na spanie, ake prasky je mozne a dobre zohnat volne v lekarni??

davidoff

gypsi1

už som to tu raz písala niektorej, aj mne to poradili tu na fóre, v lekárni majú masť s názvom KONSKÁ MASŤ HREJIVÁ, popros niekoho nech Ti pomasíruje chrbát a nech Ti aj tak popod podprdu trochu pomasíruje, ako sa bude dať, mne to velmi pomohlo tak vyskúšaj :)