Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

dievcence

uplne ich ignorujte,nic im nepiste,nereagujte!!!oni za chvilu aj tak nebudu mat o com pisat,uz teraz sa opakuju,je to nudne ani to necitajte,akokeby tu od nich ziaden prispevok ani nebol...a ked si ty dvaja tak dobre rozumeju,nech si pisu medzi sebov.su sice v nespravnej teme,lebo pre nich su tu temy psychicke problemy a poruchy,ale tak debilovi to nevysvetlis,ze je v zlej teme...vzdy preskocte ich prispevok a vobec nereagujte!

mia_31

dievčatá inak myslíte že 3 mesiace po opke sa už môže relatívne všetko, vrátane nosenia iných podprseniek?

Daisynka

davidoff

Ja som bola v Chirmede a operoval ma Kačmar vcera som poslala baske aj dalsie fotky tak ich tu teraz niekedy asi hodii :)

Daisynka

davidoff

Mas pravdu je plno takychto zakomplexovanych zien ktore ked pride na osobny kontakt drzia hubu a krok lebo nemaju odvahu prejavit sa bez hamby len sa skryvaju za trapne nicky.....mnoho krat nemaju pomalu ani maturity a podobne a tu sa hraju na najinteligentnejsie....je to zavist lebo kazda z nas mala dostatocnu odvahu si splnit svoj sen o peknych prsiach ci nosteku a podobne.....a hlavne aj najst na to financie a to tieto nemozu prekusnut.....bohuzial uz som sa s tym stretla aj ja a to od cloveka ktoreho som brala za priatela predomnou :)waau super budes kocka a poza chrbat :) trapne umele a bla bla :)