Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

rita149
jasne,ze budeme drzat palce,aby si sa zobudila z krasnymi prskami.

vladka19
zena,drz sa. Zajtra mas tiez svoj den a cely den budem v robote asi h.... robit,pokial sa mi neozves. Babenky zlate,drzte sa!

Katka54

Lucy009,

na Vašom mieste by som asi ani ja nečakala, kebyže už mám jedno dieťa a cítim to tak.. Poznáte už čiastočne svoje telo, ako sa chová, keď ste tehotná a po pôrode. Ja by som chcela absolvovať operáciu čím skôr, nech mi to odsýpa (ten čas), aby prsia neboli nakoniec v mojom prípade brzdou. Otehotnieť by som chcela max do 2 rokov..

V každom prípade sledujem fórum ďalej a som zvedavá na Barborkine pocity - silikóny a tehotenstvo. :)

lucy009

Katka54
ja planujem druhe babo tak do 3 rokov a teraz idem na opku, jedno uz doma mam a uz sa mi veru viac nechce cakat..

barbora10

katka

prepac,nenapisala som to hned.pri prvom som prska este urobene nemala.maly mal dva roky,ked som bola na operacii...

Katka54

Barbora,

a aj pri prvom bábätku si už mala prsia spravené? Alebo si mala ešte svoje vtedy a až neskôr si si dala spraviť silikóny?

a inak super, tak nech to máte do páriku. :) a držím palce, nech všetko dobre prebieha a dopadne.. :)

barbora10

katka

cakam druhe babatko,doma mame uz chlapceka:)na kojenie sa velmi tesim,a myslim,ze budem mat prsia cislo pat:)pri prvom kojeni sa mi prska vratili do povedneho tvaru,tak dufam,ze to bude aj teraz tak...uvidime,ale kojit urcite chcem

Katka54

Barbora10

a si prvorodička, alebo už máš deti? Pýtam sa preto, lebo ja ešte nemám deti a viac-menej som rozhodnutá pre prsia (termíny už mám) a tak zbieram ohľadom toho čo najviac info..

Inak máš veľmi pekné prsia, aj kody. Vás dve mám zatiaľ v obľúbených.. :) Len ja by som chcela ešte o niečo menšie. Budú mi stačiť také plné dvojky..

margareta123

na tej celej "akcii" o ktoru sa tu ta crystal a psycho v jednom snazili sa mi najviac paci to, ze sa silou mocou snazila poriesit si svoj komplex zhadzovanim nas a vlastne v konecnom dosledku domrdala len samu seba, pretoze nie len ze velkost svojho komplexu podciarkla potrebou vypisovat tu veci, ktore nas nezaujimaju, ale aj deklarovala absenciu akehokolvek logickeho zmyslania pri vydavani sa za dve rozlicne osoby (rovnaky druh smajlov, rovanaka IP adresa, nekonecne kopirovanie toho isteho prispevku...), co sa jej dost nepodarilo :)) je mi jej skutocne luto, pretoze inteligenti vedia, ze zakladom etiky je respetkovat nazory ostatnych a neurazat ich kvoli ich odlisnym postojom, nuz ale, drzim palce, aby jedneho casu aj ona dozrela a zila spokojny zivot :)