Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Daisynka

psycho

Tak si svoj osobny problem ries osobne !!! Provokacia nastala z tvojej strany tvojim prvym prispevkom ktory nebol iba o nazore ale o cielenom urazeni! A nikto s tebou husi nepasol aby sa nechal bezdovodne urazat od niekoho kto nepozna !!!Fakt by som ta chcela spoznat osobne a bola by som zvedava ci by si si vobec vsimol/la ze mam urobene prsia ked tak krepo sudis....o com to je cele toto o zavisti ? Ze sme mali na to peniaze alebo o com ? V zivote si silikonovy prsnik v ruke nedrzal/a takze si uplne mimo !

barbora10

ale to je to asi zbytocne,ved ked budu chciet,aj tak si heslo zozenu:(poprosia niekoho,nejdem sa pustat do toho,nema to vyznam.preto netreba na fore pisat nic,co by prezradilo vasu identitu,nepiste tu ani zkade ste,proste nic,radsej si to piste do mailu a taktiez neposielajte foto,tvare,bude to tak najlepsie.

Daisynka

psycho

Prosim ta uz sa tu nestrapnuj....ak ti vadia silikony zaloz si temu s touto problematikou tu nikto nieje zvedavy na nazor odporcov ale to intelignetny clovek chape a nema potrebu prispievat niekam kde sa ho nikto nic nepyta ! A nazyvat nas slapkami je trochu urazlive vzhladom na to ze ani o jednej z nas nic nevies !! Su tu mlade diavcata ale aj dospele zeny ktore by ti mozno mohli bat aj mamami takze trochu respektu do frasa.Kto ta naucil tolkej neslusnosti!!!!!A precitaj si svoje posledne prispevky a rovnake vety v nich.....Je mi jedno ci si chlap ci zena nie vsetky si davaju robit prsia len preto ze maju svoje male !! Je na to milion inych dovodov ktore nastavaju napriklad po odkojeni dvoch babätiek ale kedze o tom s prepacenim asi p!!! vies tak uz prestan s urazkami !!!

zajacik_006

psyco,crystal
nie sme blbe!!!Vcera ste pisali z jednej a tej istej IP adresy 6.134,zaujimave,nie? Dnes uz crystal pise 33.33 a zrazu psycho ma dnes 16.119. Ty sa daj clovece liecit.ak si myslis,ze sme retardovane. Zatial vieme citat,nie len pismenka ale aj cisla.

davidoff

BABY našla som to:

strana 7 úplne dolu:
kopírujem:
Crystal_White
dátum a čas príspevku
Včera 19:50
IP adresa
6.134

Psycho987
dátum a čas príspevku
Včera 22:52
IP adresa
6.134

tá istá IP adresa až po upozornení zajačika_006 začala meniť IP adresy, tak si to kuknite. :-))))))))) sa len smejem

barbora10

ja asi dievcata zmenim heslo v galerii,ine riesenie nevidim,i ked mi to zaberie asi dva dni,ale ja sa na to dam.do mailov vam poslem nove prihlasovacie udaje...ja uz budem vediet komu poslat a komu nie!

chcem vas nazor.

Daisynka

mia_31

to zalezi kade budes mat rez az pod pazuchou tak urcite uz aj podprsenky ine a ak pod prsom tak to uvidis podla zahojenia jaziev lebo ked ti to bude zle robit tak ich nostít nebudes...