Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

mia to je fakt, a este bude pisat davidoffke ze fetuje :D srandisti. ale este aj sem pridu podryvat, akoby za tyzden toho clovek nemal dost este aby sa cez net hadal :D ale nemyslim si ze nam zavidia. lebo nevedia cim sme si presli, nikdy nezaziju dovody ktore ludi vedu k takymto rozhodnutiam. su ako fanatici co vtlkaju jedno nabozenstvo vsetkym. trochu tolerancie vo svete by nezaskodilo

mia_31

Baby,

im ani nejde o silikónové prsia, proste to sú ludia čo sa musia ventilovať, hocikde v ktorejkolvek téme a fakt najlepšie čo možme urobiť je nereagovť, potom už okrem smajlíkov,nemajú načo reagovať a btw už len keš si dá niekto nick a pomenuje sa Crystal white alebo Psycho tak to nesvedčí o velkej inteligencii :)

mia_31

monny

ja len teraz 11.decembra, to je budúca nedela idem do PK na konzultačku, takže ešte neviem čo mi navrhne ale hneď ako to budem vedieť pošlem Baške aj súčasnú foto :)

inak robia tam aj predoperačné alebo ty si dávaš robiť inde?

Bianca1236

pardon, oprava. chlapi prsia maju, ale nie zenske. az na tych co sa na nich priroda vyhrala a tiez ich maju hnusne ovisnute

tina33

krásnu nedelu všetkým dievčatám na tomto fore.
prosím neberte si s tých negatívnich príspevkov nič to sa tu dostali jednoznacne poriadne mužatky.tak nech si Crystal a psycho vytvoria svoje forum a nech si píšu aké(aký)su priminívny.My čo sme odhodlané a máme na to aby sme si spravili život krajší a spokojnejší tak do toho pojdeme.skusenosti a pocity si vymienať budeme.Toto forum je fantastické a dozvieme sa tu vela vecí,vymeníme si svoje názory a vieme citať aj medzi riadkami ktoré sme tu za učelom skrášlenia sa.dievčatá píšte dalej a kaslime na tie mužatky.

Bianca1236

jeeej kolko ozajstnych hovien sa tu cez vikend ozvalo. viem nemali by sme na ne reagovat, ale neda mi to.
pred rokmi som sa tiez smiala silikonkam. lebo som v zivote nevidela ziadne nazivo a nebola som v situacii ze by som ich potrebovala. lenze sa mi stalo to co sa babe s pevnymi prsiami od prirody nestane, a co chlap nemoze pochopit, kedze prsia nema (tak ako ja nechapem problemy s prostatou, lebo ju nemam). no a zacala som si zistovat riesenia mojho problemu, po konzultacii s roznymi doktormi som sa rozhodla pre "umele cecky". strasne som sa toho bala, po operacii som mala velke vycitky, hnusila som sa sebe. ale po zahojeni zistujem ze je to cele uplne inak ako som si kedy predstavovala, nevyzera to ako nalepene zemle, kokosove orechy alebo ako to maju americanky.
no a ked som videla v galerke baby co mali pred, tak ja sa uz ani im necudujem ze do toho isli. ale ako pisem, to nepochopi nikto kto to nezazil. jedinu kritiku co som ochotna uznat je od bab s rakovinou prsniku alebo po nehode. nikto iny nema pravo sa navazat do rozhodnuti druhych.
a tiez by ma zaujimalo, kolko takychto umelych prs tieto "hovna" drzali v rukach, ze su tak proti nim. alebo ci ich polovicky ziju podla ich predstav? bez umelin-deodorantov, zubnej pasty, zubnych korekcii, samponov, holiacich strojcekov atd...
no ja len tolko :) baby pekny den prajem, idem asi este aj adminovi napisat nech sem nakukne ;)