jeeej kolko ozajstnych hovien sa tu cez vikend ozvalo. viem nemali by sme na ne reagovat, ale neda mi to.
pred rokmi som sa tiez smiala silikonkam. lebo som v zivote nevidela ziadne nazivo a nebola som v situacii ze by som ich potrebovala. lenze sa mi stalo to co sa babe s pevnymi prsiami od prirody nestane, a co chlap nemoze pochopit, kedze prsia nema (tak ako ja nechapem problemy s prostatou, lebo ju nemam). no a zacala som si zistovat riesenia mojho problemu, po konzultacii s roznymi doktormi som sa rozhodla pre "umele cecky". strasne som sa toho bala, po operacii som mala velke vycitky, hnusila som sa sebe. ale po zahojeni zistujem ze je to cele uplne inak ako som si kedy predstavovala, nevyzera to ako nalepene zemle, kokosove orechy alebo ako to maju americanky.
no a ked som videla v galerke baby co mali pred, tak ja sa uz ani im necudujem ze do toho isli. ale ako pisem, to nepochopi nikto kto to nezazil. jedinu kritiku co som ochotna uznat je od bab s rakovinou prsniku alebo po nehode. nikto iny nema pravo sa navazat do rozhodnuti druhych.
a tiez by ma zaujimalo, kolko takychto umelych prs tieto "hovna" drzali v rukach, ze su tak proti nim. alebo ci ich polovicky ziju podla ich predstav? bez umelin-deodorantov, zubnej pasty, zubnych korekcii, samponov, holiacich strojcekov atd...
no ja len tolko :) baby pekny den prajem, idem asi este aj adminovi napisat nech sem nakukne ;)