Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gypsi1

tina33
to je super, ze to tak zvladas.
mna operovali v piatok. dnes som sa rano prvy krat posadila sama. ale stale ma dost pri vstavani stipe pod pravym prsom. dufam, ze to coskoro prejde. a samozrejme ma strasne boli chrbat. neviete niektora ako zmiernit bolesti chrbta?

tina33

dakovna
neviem či tam maju wifi,ale myslím si že ta ani nenapadne po opke na nu pomyslieť :o) neviem či mi budu vyberať štichy lebo ako ma prepušťali tak sestrička mi nevedela presne povedať ktorá z nás ma vstrebatelné štichy lebo som tam bola aj s kamarátkou a že jednej z nás dával doktor samovstrebatelne a druhej normal.ale isto viem že nás budu prevezovať lebo pod podprdou to máme polepené páskou a budu pozerať ako sa to hojí.držím ti palčeky.

dakovna

tina33 ahoj :) Som rada, ze to dobre zvladas. Dufam aj mne to tak pojde. Nevies nahodou, ci maju v Puchove wifi??
Teraz, ked budes mat kontrolu, ti budu vyberat aj stichy??

tina33

ahojte dievčatá,som 5den po opke a cítim sa dobre prska skoro vobec nebolia ale zato chrbát achjaj.a dnes som nevydržala a nakukla som na prsko a že velmi pekné,tak sa tešim na štvrtok ked pojdem na prevaz a uvidim si ich.tiež držím palce kočeny ktoré máte pred opkov nebojte zvládnete to ja som tiež poserutko a už sa vytiešam,tak držím palce.

lucifer1000

ahojte baby,bola niektora v chirmede a dala si okruhle s vysokym profilom??? mne ja mam 165cm a pod prsiami 67cm a cez 80cm,doktor mi odporucil nagor s vysokym profilom a rada by som vedela aka velkost je vhodna a ako to asi vyzera ten vysoky profil?

dakovna

lucy009,
aj ty ides na opku 15. dec.? Super :) Kde a ku komu ides?? Mas uz strach?? Ja zatial nie, skor sa tesim ale mavam take divne sny o operacii, skor take blaznive :)) Dnes som bola u obvodnej na odber krvi a v stredu idem na interne predoperacne vysetrenie. Snad budem mat vsetko OK. Davam si tyzden zelezo kvoli krvi a par dni ma pobolievaju mandle, tak si davam Orofar, celkom je to OK.
rita149 a vladka19 drzte sa!
Aj ostatnym prajem vsetko dobre, ci uz pred, alebo po opke :)

Zuleko

Vladka19
Držím silno prsty,myslím na teba dnes!Hneď ako bude možné,napíš ako sa cítiš..veľa šťastia:-)

drndula

Vladka,

Objavili sa tu takí agenti provokatéri ale aspon veselo bolo veru...

To ze sa bojis úplne chápem veď si si už niečím prešla tak sa obavas ze či to dobre dopadne a hlavne posledny pokus aleme mysli pozitívne

mia_31

veru to aj mna zaujíma. ja mám doma tiež slečnu 1,5roka a idem v januári ,tiež sa mi už nechcelo čakať na druhé, potom kým dokojím a ešte rok po kojení, takže druhé plánujem tak do 3 rokov po opke,dúfam,že to bude v pohode.

baby, čo idete zajtra držím tiež palce.