Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

dakovna

Nemáš za čo, som rada ak pomôžem. OK tak ráno pošli adresu, lebo pôjdem na poštu, tak Ti to pošlem hneď :))

dakovna

davidoff,
dakujem krasne :) Urcite mi to posli. Len adresu Ti poslem az zajtra rano. Teraz som v praci a aktivny mam len prac. mail...

barbora10

nela111

no,poviem ti,ze sa zvacsili dost.vidim to hlavne na podprsenkach.a tomu ver,ze poslem foto do galerie,ako sa menili v tehu,pocas kojenia a po kojeni:)

barbora10

nove foto ma solnicka a daisynka:)

vladka

rada by som zmenila heslo,ale je to velmi zlozite:(a kto chce,tak sa k albumom dostane...oklamat sa da lahko.mne to tiez nebolo uplne prijemne,ked si predstavim,ze nejaky uchyl pozera nase fotky,ale tak nemame tam nikde tvare,nik nevie,ze sme to my,tak nech si aj kok.t zoderie...:)to je ryziko,ked si davas foto na internet,treba s tym pocitat,ze internet je plny uchylakov a jedine tak,ze si nikde fotky nezverejnis predides tomu,ze ich bude niekto aj napriek tvojej voli obzerat.ja sa budem snazit nedavat heslo kazdej ktora mi posle iba svoju foto,to odteraz nestaci a taktiez info,ako sa dostat ku galerii dame iba tej,co sem pravidelne prispieva!

davidoff

dakovna

pri bolestiach sa užíva každých 6, alebo 8 hodín, neviem presne. Mám to väčšie balenie 20 sáčkov, minula som len 5 sáčkov, potom ma bolesti prešli. Takže je toho dosť, isto to celé ani neminieš. Tak tu je môj e-mail pošli mi svoju adresu a ja Ti to zajtra ráno pošlem, aj tak idem na poštu poslať nejaké balíky. Pošli mi adresu na e-mail aaaha1@azet.sk

dakovna

davidoff,
ten Flector Rapid si si davala vzdy iba vecer pred spanim? Kolko toho tam este je?? Ja by som mala zaujem, keby si mi to poslala, jednoduchsie pre mna :) Dakujem :)