Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

S tým škriabanim v hrdl e som na tom rovnako nie davno som dobralaam antibiotiká cca mesiac v kuse čo som mala streptokoka a uz Boli čisté vytery teraz som uz čistá ale zase ma parádne bolí grékov a pritom sa vyhýbam všetkému či by mu mohlo uškodiť. Aj ja skusim ten pteventan uvidíme..diky za tip

drndula

S tým škriabanim v hrdl e som na tom rovnako nie davno som dobralaam antibiotiká cca mesiac v kuse čo som mala streptokoka a uz Boli čisté vytery teraz som uz čistá ale zase ma parádne bolí grékov a pritom sa vyhýbam všetkému či by mu mohlo uškodiť. Aj ja skusim ten pteventan uvidíme..diky za tip

sisente

dakovna
urcite skus Quatro preventan, je to super, mam viac znamych co si ti nejdu vybachvalit, prave pri skriabani. Kamoske sa uz aj zle prehltalo a dala si jednu pastilku vecer, jednu rano a bola fit :), tak skus.

dakovna

davidoff,
som ti poslala adresu.
Kocky,
od vcera vecera ma skriabe v hrdle a zacinam chytat kasel. Idem do lekarne si pre kalciovy sirup. Ma asi porazi ak to bude prekazka na tom internom vysetreni. Idem tam zajtra :(
Co mi tam vlastne budu robit??

lucy009

Dakovna,
idem do BB,dr.Cerven. Strach ani nemam, skor napatie, nedockavost,tesenie a narvozitu v zaludku :)) A asi uz aj cestovnu horucku :). Nezijem na SK a teraz v stredu letim domou, tak to asi bude vsetko dokopy..Mne budu predoperacne robit teraz v piatok, tak tiez dufam ze vsetko bude v poriadku.Pre mna by to bolo moc komplikovane presunut operaciu. Takto mi to super vyhovuje operacia pred sviatkami a rovno doma aj s rodinou presviatkujem a zotavim sa. Takze spojim prijemne s uzitocnym ;) Ja beriem Centrum, citim sa zatial fit, no dufajme ze to vydrzi a ty sa tiez vykurirujes:).

Katka54

daysinka, solnicka - máte fakt pekné prsia, ale nie sú veľké? to sú také plné trojky až štvorky..
Ja neviem, ja by som chcela také max plné dvojky, aby som po prípadnom tehotenstve a reopke nemusela ísť do extrémov.. či?
Ako to vlastne je s tými ml pri silikónoch? Koľko ml sú už trojky?

sisente

ahojte, tak uz mam vybrate stichy, aj sprcha celeho tela za mnou a podprsenka oprata a cistucka. zatial som mala taku sportovu z tesca :) ale ked som si davala naspat tuto pooperacnu, skoro som umrela ako ma zabolelo prave, ked som to tam pchala nasilu :((((. Ja vam tiez odporucam flector a voltaren a ja si aj masaznym vankusom robim masaz denne 20 minut a na spanie sunval, ale ten uz nebriem, uz zaspim aj bez. A teraz maju akciu tu konsku mast hrejivu, plus k nej take mensie balenie tiez hrejivej ale forte, tak by mala byt silnejsia. Mna ale v sobotu aj v nedelu riadne bolela hlava, moze to byt aj z toho chrbta??? Ale tak, ze mi ani dva ibalginy 400 nezabrali :(. Stala sa somna kalika :), a necitim vobec nic na bradavkach, kedy sa vam vratil cit, ak ste to niektora tiez mali?