Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

adka_22

bola som velka hrdinka že ja sa bolesti nebojim len narkozy, ael dufam že to bude len lepsie. Dnes som ich na chvilku pri preveze vydela,a pačili sa mi ak jed boli ako z vosku a opuchnute,a le tešiiim sa na ne.Ved aj vdaka tebe , ty si mi bola inspiraciou, a pan Doktor aj dnes hovoril že som si dobre vybrala že mam podobne postavi :-)

rita149

adka 22,davidoff,dakovana

dakuejm vam
mna to priserne boli ani pohnut sa nemožem skusim ten ibalgin. Ale ked nemyslim na bolst tak to v Novamede bolo včetko super, sestričky starostlivost a pan Doktor je proste Pan doktor!!!!

vam sa kedy baby ulavilo od bolesti trochu?

davidoff

rita149

supeeeeeer :) jasné že si môžeš dať ibalgin. Tak som rada zvládla si to. Tá bolesť bude ustupovať neboj nič, máš to za sebou :)

adka_22

rita149
No ahoooj, vcera som si na teba myslela, uz to mas za sebou, vitaj medzi nami :)
A si spokojna, mas ich podla predstav?
Ja som si davala len ibalgin, mne pomahal...

rita149

ahojte tak už mam aj ja potom.Mudr.Červeň má zlaté ruky, najskvor som sa bala pozret rano pri prevezr,ale nakoniec som pozrela staaalo to zato, jase že su opuchnute ale mne sa zdaju krasne.Ale ta bolest je hroznáááá, davam si novalgin ale to akoby som si nič nedala,dufam že zajtra už bude lepšie.myslite že možem skuit aj ibalgin 400?

drndula

S tým škriabanim v hrdl e som na tom rovnako nie davno som dobralaam antibiotiká cca mesiac v kuse čo som mala streptokoka a uz Boli čisté vytery teraz som uz čistá ale zase ma parádne bolí grékov a pritom sa vyhýbam všetkému či by mu mohlo uškodiť. Aj ja skusim ten pteventan uvidíme..diky za tip

dakovna

drndula,
op mam 15. decembra. Som si dala ten kalciovy sirup a neviem, mozno placebo efekt ale citim sa lepsie. To skriabanie je hlavne rano, mam to v hrdle nastekane, vsak to poznate... Si ten sirup zoberiem aj do prace, mam poobednu a si budem davat. Hlavne, aby zajtra doktorka na internom nezistila, ze som trochu prechladnuta. Nechcem, aby mi tam napisala, ze nemozem ist na op.
davidoff,
dakujem krasne :) Ak mi do dvoch dni neprejde to hrdlo, tak si kupim aj ten preventan. Hlavne, nech som na opku Ok.

davidoff

dakovna

príbalový leták o užívaní som asi vyhodila, lebo som ho nenašla, tak som Ti ho stiahla z netu a vytlačila a pribalila som Ti to k tomu tak si to prečítaj. Užíva sa to max. 3x 1 vrecko denne najviac 7 dní, ale po takých 4-och si to už isto ani nebudeš dávať, už Ti bude dobre veď uvidíš, podľa potreby :) pa