Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Rita149,

ahoooj...tak gratulujeeem...som rada ze si spokojna aj ty,uz ked sa ti pacia teraz den po opke,tak to ozaj budes mat krasotinky..ale ako povedia vsetky,pan dr. je dr. s velkým Dé. a má skvele rucicky....ako sa citis?
je jasne ze to musi boliet,nie je tu nijaka ktora by tvrdila,ze to neboli, je to individualne,kazda z nas ma iny prah bolesti a inak to preziva..ale myslim ze to stoji zato ( a to este mna operacia len caka)..uz to len treba vydrzať..
no co mi este povies?
to si ozaj frajerka,ze hned po opke si bola schopná sadnut si k PC a nieco napisat..ale asi si bola pod vplyvom NOvalginu ze????? :DDDDDD vtedy sa to asi da...hihi

ja som volala sestricke ak bude mozne ist skor,žeby tam nejaka kočka vypadla,po polovici januara som k dispozicii,co je o mesiac skor..
drz sa kočka...:DDD

tina33

sisente
neviem čím to je ale mám okolo seba asi 6 nechtárok a každá má spravené prsia čím to asi bude??no asi chceme byt najkrajšie ked už pracujeme so ženami :O))))možno to máme v diagnoze))))))

adka_22

rita149
najhorsie uz mas za sebou, zachvilku sa budes z nich uz len vytesovat
urcite vyzeraju super, ved od pana doktora, su vsetky perfektne :)

tina33

sisente ahojO)
som zvedavá napíš mi ako si to zvladala v práci ja som tiež nechtárka a sama neviem kedy presne nabehnem do práce,som 6 den po opke určite chcem byť doma aspon 14dní.tak mi napíš či ta chrbát nebolel atd..

nikki06

Ahojte kocky,
ste uplne super, toto forum je skvelou pomockou pre take baby ako ja, ktore potrebuju zozbierat co najviac info, kym sa definitivne rozhodnu pre taku zmenu.
Tiez ma mrzi, ze tu pisu take chuderky, ktore sa zrejme nedokazu realizovat vo svojom osobnom zivote. :(
Dnes som sa objednala u MUDr.Cervena, kedze som mala aj od mojich kamosiek, aj od vas tu na fore super referencie. Termin opky mam 30.10.2012, takze este vela casu, no verim ze to rychlo utecie...

nikki06

Ahojte kocky,
ste uplne super, toto forum je skvelou pomockou pre take baby ako ja, ktore potrebuju zozbierat co najviac info, kym sa definitivne rozhodnu pre taku zmenu.
Tiez ma mrzi, ze tu pisu take chuderky, ktore sa zrejme nedokazu realizovat vo svojom osobnom zivote. :(
Dnes som sa objednala u MUDr.Cervena, kedze som mala aj od mojich kamosiek, aj od vas tu na fore super referencie. Termin opky mam 30.10.2012, takze este vela casu, no verim ze to rychlo utecie...

sisente

rita149
a este nieco... je mi luto ze ta to boli, ze si sa nepridala k vacsine, ale aspon sa necitim ako debil :) lebo som sa az hanbila tu pisat a vraviet okolo seba ze ako to strasne bolelo, ze ani hlavou, ani nohou pohnut prvy den, lebo sa mi stale napli tie svaly poskodene :(, ale asi som normalna, nie som jedina :). Mne povedali, ze som mala pevnejsie svaly z cvicenia preto ma to tak bolelo vraj. Aj ty si sportovala?

sisente

rita149
gratulujem, super! som na teba myslela, som bola vcera na stichoch a ty sa tam vedla lezala :))). Mala som ist nakuknut. No mna to boli este aj teraz a to je uz 12 den, ale chrbat uz menej, to sa tak strieda, vcera aj chrbat vecer, ale uz sa mozem sprchovat a byt 2 hodinky cez den bez podprdy a vcera ked som ich tam isla naspat napratat, do tej opratej, stiahnutej, tak mi az slzy vyhrkli, tak ma zapichalo v jednom :(((. Aj teraz som bez, vysla som z vane a mam strach si ju zase dat, ale zvladnem. Dnes idem do prace prvy krat, som nechtarka, tak som zvedava, asi som mohla este vydrzat, ale idu vianoce a nemozem nechat baby bez nechtov :(. Musim to zvladnut. Su aj chvile ked je mi super, na spanie na chrbte som si zvykla, a spim aj bez tabletiek uz. Ja som si na chrbat davala, flector EP rapid vo vode rospustny prasok a aj 2ks ibalgin 400, to ked ma hlava bolela neskutocne, asi z chrbtice predpokladam. A na chrbat som si voltaren gel a konsku mast forte si daj a na to igelit, nech sa ti to nevstrebe hned. a ak mas nech ta niekto masiruje, ja mam taky vankus a to mi super pomohlo. Baby nemam ani v jednej bradavke cit, za ako dlho sa vam to vratilo? Teda ak ste to niektora mala?? Rita drz sa, prejde to! ;)