rita149
gratulujem, super! som na teba myslela, som bola vcera na stichoch a ty sa tam vedla lezala :))). Mala som ist nakuknut. No mna to boli este aj teraz a to je uz 12 den, ale chrbat uz menej, to sa tak strieda, vcera aj chrbat vecer, ale uz sa mozem sprchovat a byt 2 hodinky cez den bez podprdy a vcera ked som ich tam isla naspat napratat, do tej opratej, stiahnutej, tak mi az slzy vyhrkli, tak ma zapichalo v jednom :(((. Aj teraz som bez, vysla som z vane a mam strach si ju zase dat, ale zvladnem. Dnes idem do prace prvy krat, som nechtarka, tak som zvedava, asi som mohla este vydrzat, ale idu vianoce a nemozem nechat baby bez nechtov :(. Musim to zvladnut. Su aj chvile ked je mi super, na spanie na chrbte som si zvykla, a spim aj bez tabletiek uz. Ja som si na chrbat davala, flector EP rapid vo vode rospustny prasok a aj 2ks ibalgin 400, to ked ma hlava bolela neskutocne, asi z chrbtice predpokladam. A na chrbat som si voltaren gel a konsku mast forte si daj a na to igelit, nech sa ti to nevstrebe hned. a ak mas nech ta niekto masiruje, ja mam taky vankus a to mi super pomohlo. Baby nemam ani v jednej bradavke cit, za ako dlho sa vam to vratilo? Teda ak ste to niektora mala?? Rita drz sa, prejde to! ;)