rita149
to rezanie si vystihla, to sa aj tazko opisuje ta bolest, ale okrem pichania a zblnkania je to aj rezanie veru. Fu uz mam podprdu na sebe, dnes tak nebolelo zakladanie. Ja mam tiez opuchnute este a vcera na stichoch mi doktor vravi nech si ich pozriem a ja ze WAW, a to su este take ako majaciky, stoja riadne :) a napnute do popuku :) a on ze este to neni ok, ale ze budu krasne. Tak som mu povedala ze pre mna su krasne uz teraz :). Som sa aj fotila, idem poslat Barborke foto dnes.
tina33
no tak uvidim ako to zvladnem, ale vcera som si splnila sen, bola som si dat urobit po 14 rokoch nechty inde, inak si sama robim stale, ale teraz som sa odmenila :). Riadny super pocit ked sa ti hrajkaju s rukami, sice som nemotorne vyberala ruky z lampy a nebolo to tvarovo na 100% podla mojich predstav, ale pilnik to napravil doma :). Tak uz mam aj nechtiky konecne, som sa ani poskrabat nemohla ani nic s tymi makkymi kyptami :))))). Vidis, ja kozatu nechtarku nepoznam :), u nas ich asi neni tolko ako u vas :) mozno ja s tou modou tu zacnem :))).
davidoff a baby po co mate- natierali ste si prsia aj niecim proti opuchu? ja mam daky heparin, ci co je to, ja mam opuch aj medzi prsiami, tak tam som si natrela... a s tymi bradavkami a necitlivostou mi niekto odpovie? :(((