Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gypsi1

Lentilkaaa
Mna to vyšlo 2300eur, mám okruhle impose. Anatomicke vychádzali o 500eur viac. Operovali ma v Trnave.

diamond26

Rita ja sa este aj na bruchu bojim spat ze aby nepraskli :-))) sibe mi ..casom si snad zvyknem...to solarko skusim ais v piatok ..tak uvidim ..snad bude setko ok..hlavneč tie jazvy musim poriadne prelepit len zas neviem ako to bude vypadat ked to odlepim ..tam biele a okolo toho opalene :-D

davidoff

mia_31

každý doktor hovorí inak, niekto po 3 mesiacoch, aha teraz písali, že hovoria aj po 2-týždňoch, tak si môžeš kľudne vybrať :)))

mia_31

rita

super gratulujem,že sa ti prska páčia a si spokojná.
inak baby to ste ma zaskočili s tým solárkom...my ideme v apríli na svadobnú cestu,to budem skoro 3 mesiace po op. a to som chcela aspoň mesiac predtým začať solárko,hm.

rita149

diamond , nemusis sa bat že by praskli, implantaty vyrobene po roku 2000 su paradne, možeš s nimi ist aj do infra sauny. sestrička mi raz hovrila že pozerala taku reportáž že implantaty normalne odpalili a nič sa im nestalo, su pevne nebojsa, ak ti to už všetko dovoli kludne chod do solarka. aj ja budem nadalej chodit ale este si musim počkat som len 1 den po :-)

diamond26

Cize postaci ked si to prelepim napr leukoplastom hej ? A nemoze to solarko tie implantaty poskodit ?Dufam ze nemozu prasknut alebo co ..normalne sa bojim :-D