Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

drndula
ano nagorky, ja som ich chcela koli tomu, lebo sa mi najmenej vlnili oproti ostatnym a doktori v chirmede sa tiez viac k nim priklanaju tak preto

drndula

Leus,

Ty mas nagory?AK Hej sama si sa pre ne rozhodla či to ich dr.navrhol?Ja tiez Neviem sa tiez este rozhodnúť medzí nagorami a eurosilikonmi,vies mi poradiť?

leus

engie
tak budes mat take ako ja :) a da Ti nagor?

inak ta citlivost bradaviak, ja mam 5tyzdnov po Op a este stale ked si ich chytim, tak nic necitim

blondgirl007

mia_31 u kazdeho je to ine, novamed kaze dat dole nechty, pricesky, zubne nahrady, sperky, lak z nechtov,...zisti si ako je to! :)

blondgirl007

sisente
co sa tyka citlivosti, tak v papieroch to mas krasne vysvetlene, su to rizika, s ktorymi musis ratat...citlivost ti moze odist docasne, alebo aj trvale...poznam baby, ktorym citlivost odisla a vratila sa po par dnoch, niektorym neskor, jednej aj vobec...dalsia ma zas az extremne citlive a stale jej stoja, be z prestavky! :)
ja som mala hned po operacii necitlive lave prsko z vnutornej casti a spodku...ale uz si spodok citim cely, len uplne malinky kusok je este umrtveny, ale to pojde tiez, lebo je to kazdym dnom lepsie :) musia sa ti obnovit nervove spojenia, alebo ako to nazvat, niekedy sa to narusi tym vstupom do tela...nezufaj...inak prve co som pozerala po opke bolo, ake su velke :D a ci mi stoja bradavky :D bala som sa, ze bradavky mi uz stat nebudu, niekedy sa stane aj to :) a mne sa take stojate tak pacia :D

mia_31

fíha, no díky za info, tak sa opýtam na konzultačke, aj keď sa mi ich teda nechce dávať dole :( ja mám gel na svojich a to potom brutál bolí keď to strhávajú.

tina33

mia31
ahoj ja som bola pred týž.na opke a tam mi povedali že som nechty dávať dole nemusela,že stačil iba jeden dať dolu aby anesteziolog videl či nemodreju a či sa telo okyslčuje.ja som bola v puchove dr.očenáš neviem ako to je na iných klinikách

engie100

baby
neviete dá sa chodiť so silik. prsiami do sauny?

solnicka
tak som si pozerala foto, máš to super, aj aj take xem...Mám tiež navrhnúté rovnaké parametre, ale v Chirmede...tak sa teším, ale mňa to čaká až koncom januára:))
pekný dník vám prajem

mia_31

nela

nový dekolt ma ešte len čaká a keďže naša malá predbehla našu svadobnú cestu, tak ideme dodatočne, no šak neva, ja sa teším :) ale tam už budem s novým dekoltom,dúfam,že podla mojich predstáv.