Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pupavicka7

novja
super si to zvladla potom:-)neboj bude to ok zzijes sa s nimi a budu ako tvoje a urcite su krasne :-) no ja som kojila skoro 3 roky dve deti,tak ma poriadne vycicali :-) tiez ich mam poriadne padnute,moj muz vravy ze su krasne ale ja hlavne pre seba ,a mas ich pod sval ??ja sa chcem spytat doktora,ci sa mi neda pod zlazu ,pod sval je dlha marodka :-) a ako uz si fit po 3 tyzdnoch vies uz tak doma vsetko robyt??

Mery NR

tina33,
prepáč, že som taká drzá, ale chcem sa spýtať budeš mať fotky v galerke po opke? pýtam sa len preto, lebo tiež chcem ísť na operáciu k Očenášovi a som zvedavá na jeho prácu.
a baby neviete čo je s Jankamichal? ona bola tiež u neho, či je spokojná a ako to s ňou vyzerá.

novja

ja mam 172 cm a 63 kg , dal mi 445 anatomicke eurosilikony. Ja so nemala skoro ziadne bolesti, prah bolesti mam vysoky, nepotrebovala som ani infuziu na pooperacke, sama som sa posadila a sla na wc. Je to individualne, niekto nezdvihne ani pohar vody a ja som si pytala hned ako som sa zobudila kavu a bola som hladna. Ste ma trochu ukludnili, ze sa to usadi....inak pred tym som mala take B cka a pod prsiami 80cm.Ale kojila som skoro rok a pol.Takze boli padnute.
Teraz mam pooperacnu 80D. Zatial nosim len tu, objednala som si dve naraz na striedacku.

pupavicka7

novja
aj ja som uz po 40-tke,a mi navrhli 450ale idem este zajtra na konzul...tak uvydim,mam vysku 175cm a 65kg pod prs.80 cm ters mam A-B pusap.a ty mas ake miery ??? jasne gratulujem k novym prsiam,a neboj oni sa usadia co tu pisu dievcata tak vsetkym sa zmensili este musis pockat je to skoro:-) a ako si prezivala dni po operacii ???

blondgirl007

novja neboj sa, nebudu velke, je to o zvyku...neviem, uz sa asi velmi neodfucia, aj ked trosku snad ano, ale skor sa ti pekne usadia a vyrysuju na hrudi...nemas co lutovat, velmi skoro panikaris :)
pan doktor cerven je PAN doktor, a nie nadarmo sa to o nom hovori...vyckaj casu :)

novja

Vsetky zdravim. Ja som po operacii 3 tyzdne. Co sa tyka operacie vsetko u mna prebehlo v poriadku no nemozem povedat ze som spokojna. Snad ma len upokojuje ze prsia sa po case zmensia. Moze mi niekto povedat ako dlho to trva a asi o kolko...a ci vobec? Bola som u Dr. Cervena navrhol mi az 445, ze som vyssia a bude to ok, aj ked som chcela max 375, teraz lutujem ze som suhlasila, prsia su obrovske, mam totiz 44 rokov a uz sa nepovazujem za Pamelu, navyse ked som bola na kontrole spytal sa ma ci som chcela take velke...no nechcela ale dala na neho, coz si uz samozrejme nepamatal. Skoro mi tam bolo do placu. Tak len dufam ze po case trochu spadnu a zmensia sa.

pupavicka7

Dobry vecer baby :-)
.tak gratulujem kockam ktore ste teras po opke,super vsetko dobre dopadlo,ja mam zajtra konzul..tak som zvadava ako dopadnem,ja niesom na slovensku tak dufam ze ta cena nebud astronomicka co mi povie dr.no a hlavne co mi navrhne,ci to bude nieco podobne ako mi navrhli na sk.:-) pekny vecer vsetkym a hlavne malo bolesti :-)

blondgirl007

baby, ked raz mate malo svojich prsicok, malo tuku, zlazy a co ja viem coho, tak sa vam aj ten najtuhsi implantat bude trosku vlnit, nie je to znackou, ci Nagor, ci ES, alebo iny...to je gravitaciou, ked sa date do predklonu, na styri a pod.
neda sa tomu vyhnut...musite predsa len vychadzat zo svojho tela a svojich prs, nemozete cakat zazraky :) uz to je dost, ze doktorkovia vykuzlia uzasne prska, tak take to male vlnenie, alebo to, ze si citite na dotyk implantat po stranach - to uz je len mala dan za krasne plne prsia :)

adka_22

gossip_girl
hej vlnia sa ale len trosicku pri hlbokom predklone a neni to ani vidiet len citit, takze mi to vobec nevadi :)
vobec niesu tvrde, su ako prirodzene,krasne zmakli, som s nimi velmi spokojna...a do mensich urcite nechod, budes lutovat

gossip_girl

nagorky ma aj Adka a myslim spominala ze tiez sa jej vlnia, ci uz je to menej? adi?

A chcela som sa opytat aj teba Adka, ze uz ich mas aj makke? lebo zas sa trosku bojim tiez tych nagoriek, ze aby nestali a len tvrde, lebo su tusim oproti eurosilikonom pevnejsie..

Rita gratulujem,

ty si si davala? tiez 300 ml VP ako ma Adka? som zvedava ako budu teda na tebe vyzerat ked mate uplne to iste. Ja som najprv tiez myslela ze 300 ml ale uvazujem ze asi aj do mensich pojdem.