Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

v novamede urcite vsetky nechtiky treba dat dole :(
Blondgirl, dakujem za prispevok, viem o tych rizikach ale nedufam, ze sa ma to dotkne. Dnes som sa kupala a jedna sa uz tak zo zimi trosku stiahla :) tak ja verim ze to chce len cas na tie novo vytvorene nervove spojenia :), ale chcela som vediet ze ako dlho to asi ktorej trvalo... no budem trpezliva
tina33
tak v robote ok, trvalo mi to tak zhruba o 15 minut dlhsie ako obvykle a nebolelo nic, dalo sa, tak super, uz idem zarezavat. Aj luto mi bude za tymto oddychom :)...

gossip_girl

Adka,

a ako sa ti zdaju po tom case? zmensili sa? no a ake si mala predstavy pred? lebo ja nechcem ze vacsie ale skor akurat mensie. take plne dvojky...vsak uvidim ako sa dohodneme s doktorom, nechcem nic co by putalo. A este som sa chcela ze klesli ti? ci ostali tak ako po op tak vyssie?

pupavicka7

novja blongirl007
dakujem za radu,ja som v nemecku tak idem tu zajtra na konzul.tak uvidim co mi povie dr. ale co som bola na slovensku pred 2 rokmi tak mi povedal ze pod sval 450 ml anatom,no rozhodnem sa aj podla ceny ci to bude mozne ci predsa nepojdem na sk.:-)

Daisynka

Kstka54

Ahoj :) dakujem a ja mam 375 ml a mne sa zdaju male a podla mna to niesu ani trojky podprsenky co som si zatial kupovala tak vsetko 75 B takze tie foto to len skresluju :) ziadne bomby to niesu :) skor sa mi kamosky smeju ze kde tie prsia mam :) lebo to nieje moc poznat kezde predtym som nosila same super push upky a podobne :))

blondgirl007

pupavicka7 pod zlazou je castejsi pokles ako pod svalom...ale zalezi na tvojom tele a na operaterovi, co ti odporuci! netreba mu do toho velmi kafrat, svoj nazor si povedat, ale on najlepsie vie, co robi :)

novja

pupavicka 7

vrch mam po svalom a dolnu cast pod zlazou tak mam to pol na pol. Ked su prsia moc dole, to znamena ze prsny sval uz nedrzi svoj tvar tak to musi dat len pod zlazu, mladym kockam to dava vzdy po sval, tam to vsetko este pekne drzi. Doma uz robim vsetko co sa tyka varenia, riadov, treba davat pozor este na take vysavanie a ine tazsie prace, kde zapajas prsne svaly a vznika tam silovy odpor, na to ci pockaj aspon mesiac po op. Prajem vela stastia nemas co riesit po dvoch detoch, moj muz tiez mi povedal ze som pekna, ide tu vsak o moj pocit a rozhodnutie. Ku komu ides??

pupavicka7

novja
a doktor ti povedal ze je to este opuch alebo co?urcite je ,ale to by ti tu vedeli poradit lepsie kocky co to uz maju par mesiacou zasebou,u niekoho to trva dlhsie a tie prsia sa este usadzaju par tyzdnou :-)neboj urcite si kocka :-)

drndula

Adka22,

máš krásne prsia,fakt.teraz som di ich kukla...to máš aké?filatelie xi anatomy a akú veľkosť?fakt krásne Su....