Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadulienka8285

Katka54
zlata si :)ale super ,ze nie som jedina ...ale jasne ze sa tesim z toho co mam ved mozno niekedy po dietati si dam urobit vacsie ,xixi

Katka54

dadulienka8285

no, čítam Vás kočky, ktoré už máte po opke, a nie si prvá, ktorá to tu píše..:) Dôležité je, že operácia splnila účel, mysli na to.. Môžeš byť spokojná, pekné sú. ;)

dadulienka8285

kocky neviem ci len ja ale nemala som nic ale na tie moje dvojky som si zvykla hned a teraz by som aj vacsie ,xixi

Katka54

Daysinka,

asi máš pravdu, fotky trošku skresľujú, ale fakt pekné prsia.. Ja tiež mám VS podprsenky, takže sa už neviem dočkať, kedy ich odložím do skrine. :)
a más nagory alebo es?

Ja mám predstavu: nagory, guľaté, VP, cca 325 ml max..
Prečo nagory - 30 ročná skúsenosť, pozitívne ohlasy..

Aký máš obvod bokov? Podľa mňa do Dr. prispôsobuje aj k tomu.. Ja mám 93. Škoda, pred cca 3 rokmi som bola u Dr. Tršku na konzultácii a nemôžem nájsť tie papiere odtiaľ a nepamätám si už čo mi navrhol..

Júúúj, už sa teším.. :D Verím, že sa mi pošťastí nejaký skorší termín.

gossip_girl

Adka,

vsak mas ich ukazkove, len som myslela, ze ci sa ti nezdaju velke, ale 85 cez je celkom fajn :) vsak a hlavne ked si predtym nemala prsia, ja mam prsia, ale male, niekedy aj uvazujem ci ano ci nie, ale niekedy som az velmi odhodlana :)

no pytala som sa preto ci trosku neklesli, lebo sa bojim trochu toho VP aby mi to stale nestalo hore ako v podprsenke ked ju nebudem mat, neviem ci je to zrozumitelne..

dadulienka
ja som skor myslela ze navrhnem dr. ten stredny profil ci sa neda dat, keby mi chcel dat okruhle,lebo chcem anatomy, ale pri prvej konzultacii povedal okruhle a ked anatomy tak som zas myslela ze aj ten VP mozno, lebo zas ja som dost utla ako adka a zas nechcem aby mi to islo cez boky..

leus,
dakujem za nazor, 33O uz by bolo velmi na mna, lebo mne dr. povedal ze 300 max a budu trosku vacsie na mne, tak tiez som myslela tak 280, vsak uvidim :) mam cas

drndula

Adka22,

Tak to sa zdajú na fotkach ako keby to trojky boli..take väčšie...mne dr.návrhol 400 VP tak sa obávam či tí veľké bomby nebudú hoci som široká na hrudi a aj chrbát a mala som dvojky prsia vždy ale po kojeni mi zostali také jednotky ovisnute..rak dufam ze sa vyplní ten priestor ktory tam bol a niečo naviac...uz len rozhodnúť sa medzi značkou a to urobím zajtra ked sa dovolám dr.konecne dnes nato zase men cas s v práci a som sa zabudla ze i stvrtej bude môcť...;);););) nastastie času dosť do februára AK nepôjdem skôr..

dadulienka8285

adka22
ahoj aj ja ti ich chvalim skoda ze si ich nedala skor ked ja som planovala OP ja mam 290ml anat. stredny profil ale tvoje su fakt pekne vedela by si mi poslat ma moj mail nejake tvoje foto :)ja mam tiez dvojky ale ten vysoky profil urobi svoje do dekoltu skoda ze som dokimu nenavrhla tento vysoky

novja

pupavicka7 ja zijem v Anglicku, ale rozhodla som sa pre Slovensko. Tu to stoji okolo 5000 eur teda okolo 4500 libier, to je dvakrat toklo co som by som platila tu. Daj mi vediet ako si dopadla v Nemecku. Moja adresa je novja67@gmail.com.

adka_22

drndula
dakujem :), mam nagor 300ml VP anatomy, rez pazuchou
gossip_girl
o takych som ani nesnivala, nedokazala som si ani predstavit co sa da z mojho nuloveho zakladu vytvorit, som nadmieru spokojna
mam teraz plne dvojky alebo mensie trojky, neklesli vobec, len sa este lepsie usadili, teraz vyzeraju este lepsie ako na fotkach
na zaciatku som mala opuch, vtedy mi pripadali obrovske, potom opuch opadol a ked som sa merala mala som cez prsia 83cm, teraz trosku este vystupili dopredu a po poslednom merani mam 85cm