Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adka_22

dadulienka8285
ahoj fotky mas poslane
hej to by sa ti malo este tak kratko po opke popravit, drzim palce nech sa to podari :)

mia_31

tak to som zvedavá čo navrhne mne...

monny

ale ty si tuším spomínala,že by si chcela také väčšie. no ja nosím teraz 75C a D nechcem chcela by som iba tie Ccka také plnšie a trochu podvihnúť po kojení.

monny3

novia si v galerke?potrebovala by som vidiet tvoj zaklad a fotky po.,lebo aj mne doktor navrhol 450 aj som sa toho zlakla,ale potom som si povedala ze on asi najlepsie vie,mne sa pacia velke, ale aby zas neboli vulgarne ,niektore pisu ze im je malo tak uz vobec neviem

dadulienka8285

Adka 22
Ja som isla 13 novembra ale na prvych foto to nevidiet co si dala som myslela ze mas stredny to tie posledne co si po mesiaci su super ale nevadi a mailova adresa je dasulienka@hotmail.com a co sa tyka toho poklesu tak si jednu bradavku trosku vydvihujem a vraj 3 mesiace od op sa to aj takto napravi ved ti poslem foto;)

drndula

Adka22,

Myslím ze dr. To uz hádanky v oku má za tie roky a vidí co sa tam pomesti aby ro nepôsobilo umelo a vulgárne....tak sa teším uz aby to bolo,čím dlhšie to trvá tym by som to rada mala z krku hlavne tie omáčky okolo toho..

Sranda je,zaujímali ste sa niektoré z vas resp.viete prečo dr.cerven nerobí drenaz?Ja som sa to dozvedela tu na fóre,nejakom som tomu nrpripisovala pozornost až kym to tu jedna kocka nespomenula.myslela som zr to automaticky robíš všetci lebku zakaždým čo som čítala a sledovala to bežné dr.robili...ze to dr.vie urobiť tak by neboli žiadne reklamácie..nechápem..

adka_22

dadulienka8285
ahoj, dakujem, napis mi mail, mam nejake nove fotky ale som tam oblecena, tak neviem ci ti to pomoze...
ved ty si mala opku az po mne nie, ja som bola operovana 20. septembra...pamatam sa, ze si tusim riesila asimetriu po opke, uz je to v poriadku?
drndula
konecne mam prsia, velkostou su pre mna idealne
pozerala som si tvoju fotku a rozhodne si nemyslim, ze by boli 400 na tebe velke, urcite ti pekne sadnu k postave :)
gossip_girl
chapem co myslis, ale prsia bez podprsenky mam uplne prirodzene, prirodzeny prechod, VP skor sposobi to, ze prsia idu viac dopredu

Katka54

dadulienka8285,

na to myslím aj ja, že zrejme po tehotenstve bude potrebná reopka a vtedy si môžeš dopriať. :) Ja chcem práveže menšie, naozaj max také dvojky, aby som potom mala max trojky. :) Ale človek mieni, .... Veď uvidíme. Pravda však je, že neviem si seba po opke ani predstaviť, budem spokojná.. :)