Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucky363

rita149
ja som mesiac po opke,a nootbuk som zacala dvihat az pred dvoma tyzdnami.prve dva tyzdne som vela nerobila.az potom.aj teraz sa este bojim nieco doma robit.:-)

rita149

chem sa este opytat, baby co mate po opke.
ako tažke veci sa možu max dvihat?
ja som rano isal zdvihnut notebooku zo zeme na postel a puklo mi ničo na pravej strane na hridniku tak na vrchu, am to boli teraz na dotyk.viem že musim davat pozosr ale myslela som že notebook možem ved to neni až tak tažke.

rita149

ahojte, ja som bola operovana teraz v pondelok 5.12 u Mudr.Červeňa. Pan doktro nedava drenaž neviem prečo ale vobes som sa nad tym nezamyšlala, myslim že on je velmi dobry odbornik zo super povestou takže keby bola ta drenáž potrebna tak ju dava. takže ked ju nedava je to určite v poriadku.

adka_22 ma krasne prsia, bola aj mne inspiraciou, ja mam tiež jej velkost nagor XM3 300ml, vcera na preveze mi pan doktor povedal, dobre sme sa rozhodli že dame takuto velkost, ej na vas pekny pohlad, tak dufam že to bude aj po odpuchnuti ok :-)

Daisynka

katka54

Ja som mala pod prsiami 63 iba :) a cez 73 :) a ja by som sla aj do väcsich mne sa zdaju take akurat a viem si ale predstasvit väcsie :) mozno o par rokov po detoch uvidime :) a nagory som si dala lebo mi ich odporucil doktor ja som vlastne nechala vsetko nanom a dobre som urobila a som rada ze som si nezmensila velkost lebo som sa bala ze to bude vela :) mala som si este pridat :)

Nela111

A ta drenaz sa tu kedysi davno rozoberala tiez.. A niektorej povedal Cerven, ze on urobi pocas opky nejaky ukon, ktorym akoby zabranil (resp. znizil), aby sa ti nejaky sajrajt tvoril v tele.. Ale potom zas na to niekto pisal, ze co take by urobil pocas opky, ze ved keby to bolo mozne, tak by to robili aj ini. Tak fakt neviem ako to je. Ak niekto budete mat moznost, spytajte sa ho na to, ale detailnejsie..

Nela111

Baby, tie co ste vyssie a nie vyslovene chude, tym zvykne Dr. davat tych 400-450 ml., nie je to nejaky extrem. Samozrejme zavisi aj od zakladu, je rozdiel ak ma niekto svoje nulky-polky, a ked ma dvojky. V galerke, co si pamatam, tak s takymito silikonmi a vyssou vyskouň su napriklad Korki a Adelaide. Mozno vam to pomoze pri rozhodovani sa. :)

drndula

Katka54,

To neviem prečo tí práve dr.cerven nerobí,možno tí niektorá z tých čo uz maju po opke odpovedia-tiez by má to zaujímalo,brala som to ako samozrejmosť,ze to rohu aj tento dr.Neviem ní,asi sa to dá aj bez toho a nie su žiadne komplikácie,aspon o žiadnych som zatiaľ Od bab nepočula,predsa len je dobré ze sa to tam čistí a odteka tá špinavá krv plus ostatné von...ale ked to nerobia tak to nerobia,snáď nebudem výnimka a niečo sa tam neskomplikuje...;);)