Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

blondgirl007

Daisynka my sme si tusim pisali mail, mali sme obe pred opkou :) radila som ti, aby si velkost nemenila, lebo aj to, co mas mat, sa ti bude malit...tramtadadaaaaa je to tu :) urcite som ti radila dobre... :P
tak sa vsetky bojite tych velkosti a potom placete, ze ste mohli dat viac :P
ja som isla na konzultaciu s tym, ze tak okolo 300ml, doktor navrhol 350ml, mala som s nim este jednu konzultaciu, lebo som sa bala, ze to bude vela...no a nakoniec som objednala aj 400 a 450 ml :) to je co...hehehe a dobre som urobila, mam 400vky, ale keby boli aj 500vky tak sa vobec nenahnevam :D a to som krpata a chuda :D

tina33

ahojte dievcezá
práve riešim tuto istu záležitosť,zajtra idem na kontrolu a potrebujem umyť vlasy.v pondelok mi ich umyla dcéra ale nebolo to ono aj tak sa mi pozdáva že po tej operácii sa mastneju strašne rýchlo aj pleť je taká strašne mastná.Ja som sa dohodla dnes večer idem kaderníčke je to pohodlnejšie ako sa trápiť nad umývadlom
alebo vanou.

Mary NR

určite dám foto do galerky zajtra idem na kontrolu tak pofotím a pošlem.

gypsi1

baby
dakujem za rady. dnes mi skusi umyt vlasy priatel a ked to nepojde, skocim ku kadernicke. za tyzden som objednana na predlzenie vlasov. potom si uz vobec neviem predstavit to umyvanie.

lucky363

rita149
musis si davat prve dni urcite velky pozor co dvihas.u kazdej baby je to ine.ja som mala hrozne bolesti prve dva tyzdne.teraz uz dviham skoro vsetko sama aj mojho 4-kiloveho psika.:-)

a s umyvanim vlasov,umyva mi ich priatel,tak ze som v zaklone.sama si ich este stale neviem umyt.:-(

leus

gypsi
mne umyla vlasy mama pri umyvadle, po tyzdni asi, alebo 5dni to bolo?Sadla som si na stolicku k umyvadlu a zaklonila hlavu ako sa mi dalo...

leus

baby
notebook, flasu s vodou a teketo predmety, tomu sa proste neda vyhnut ak nemate doma niekoho ,kto vam to bude davat priamo do ruk, ja som to dvihala od prveho dna po opke ..jedine co som podrbkala bolo, ze po tyzdni som jednou rukou vydvihla mojho maleho chlpaca yorka(ja sisi, som myslela, ze uz v pohode zvladnem) a to ma palil prsnik potom riadne, som sa bala potom co bude

gypsi1

baby
po kolkych dnoch po opke ste si umyli vlasy a ako? ja si to neviem ani predstavit a v piatok idem na kontrolu. mam silne tlaky ked sa predklonim a ked sa zaklonim, tak ma stipu rany pod prsiami. som zufala.

rita149

lucky 363 ja som po opke 2 dni a myslela som že zvladnem notebook zdvihnut a niečo mi puklo, dufam že to nebude nič važne, msim davat pozor čo robím. Vlasten nerobim nič cely den , len sedi pozeram Tv a na internete. Nechcela som priatela otravovat lebo este spal, tak som si kvokla, ze ho zdvihnem, aj som ho zdvihla a dala na postel ale niečo mi v pravej strane na hrudniku puklo. a teraz ma tam boli ked sa tam dotknem :-(