Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

drndula
ahoj , no vidiš asi ma niečo mrzelo že mi je trochu lepšie. teraz sa bojim aj nadychnut.boli ma to kde mi to puklo :-(
inak vstavam už sama z postele, ale ja neležim ja skvor sedim , tak mi je lepšie. teraz sa bojim aj vodu naliat do pohara. bolesti nemam sice velikanske, dnes som si dal jeden ibalgin tak preventivme, stale citim napatie ale da sa to vydržat.
Ty čo volala si z doktorom?

drndula

Blondgirl,

Ty musíš byť riadna opica ;);) v dobrom...ní tak to si ešte Mideast splniť sen o megadidinkach...Ja uz jedno babo mam za mesiac má tri roky,druhé v nedohľadne ale mam len 27 takže jed aj po tridsiatke nic sa nedeje,čakať uz dlhšie s op nechcem plus tehotná a kojenie to Je na dlho tak sa chcem vytesovat z nich a dúfať ze sa s mimu nic nestane potom nerada by som isla znova pod nôž..dufam ze to bude na dlhoooo;););)

bianca003

Bodynka
ahoj chcela by som sa ta opýtat či vidíš rozdiel po tom ako ti to zdvýhal? či je to take ako si si predstavovala? pretože kamoška má asi tiež pokles . Dík

blondgirl007

drndula
no isla by som hned aj do tych, aleee mala som svoj zaklad take pevne dvojky, plus tych 400ml...su to didinky, neboj nic :D
a ja som vychrdlinka vychrdla :D mam uzky trup a pod prskami mam max 66-67cm, takze asi tak :D
a to by tam vraj doktorko ani na prvy krat nenarval, sam sa cudoval, ze ako to tam nabuchal :D
gravitacie sa nebojim, telo mam pevne, aj moje boli pekne pevne, takze tieto pekne stoja a stat budu...
mam neco medzi cifrovou predtym a teraz :) nemam od nej tak daleko hahaha, ale ja som tak chcela, jedneho dna ked bude po dietati, alebo budem mat chut, tak pojdem este raz, ale teraz mam dusicku na mieste aspon na cas :))

len neviem, kde zozeniem podprsku, pretoze mi treba malicky obvod a vacsie kosiky, a to 65D alebo 65E, vraj som Ecko podla dokiho :) a v obchodoch na mna pozeraju ako na ufona, take bezne nemaju a ze kde by som take kozy nabrala :D no kde, kupila som :)

drndula

Blondgirl,

Ty si číslo...a prečo si teda nešla do tých pol litroviek teda...;);)
Mne dr. Hneď povedal ze môžeme dať aj take ako má cifrova ale kto by tí to nosil..a neskôr ako ked este poklesnú tak to nechcem by tá váha a sviňa-gravitacia di na mne zgustla hihihi...

manula

ahojte babulky, co nove? :))))
Asi dva tyzdne som vas necitala a vobec nie som v obraze :/ a vidim, ze ste toho tu pekne popisali...

Ja ok, uz ani neviem, ze som bola na nejakej operacii, tri mesiace ubehli ako voda a stale pretrvava moja spokojnost, vobec ich nevnimam ako nieco cudzie, su mojeee a kraaasne :D:D:D

asi by som mala spravit zas nejake foto, ci su nejake zmeny alebo nie...

KatkaLopatka

Ahojte cicušky :)
Tak po dlhšiej dobe sa ozývam znova a referujem. Mám už skoro 4 mesiace po opke, všetko je super, spinkám v pohode na bruchu, necitim už vobec nič len radosť :) A vy ako sa máte? Bianca1236? Dúfam, že všetky čo ste po po ste spokojné a šťastné ako ja :D