Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

lucky363
ale som sa opravila, ja som myslela bezne veci, pohar zodvihnut a take veci, flasu s vodou... a je dobra ked zvladla pc, mna bolest nepustila a to mam len mini pc. Ja si neviem ani predstavit prve dni nieco dvihat, preto som napisala ze to co zvladne, ja som nedokazala okrem dvojdecoveho pohara nic ine.

davidoff

rita149

naozaj nedvíhaj čo nemusíš, buď v kľude pokiaľ môžeš, zabudla som napísať, že ja som sa naťahovala tiež s fľašou minerálky a spravila sa mi modrina pod prsom dosť velká a pritom po operácii som nemala nič, ani modrinku, tak ma pán doktor hneď napomenul, že určite som niečo dvíhala, lebo že inak by sa mi modrina nespravila. Tak buď takto krátko po OP-ke opatrná

lucky363

rita149
nemozem suhlasit so sisente,ze dvihaj kolko vladzes,pretoze prvy tyzden,by si urcite nemala absolutne nic dvihat.je to na tebe.ale ja som ani pohar nedvihala pre istotu.nezaplatila som tolko penazi,aby som mala potom neskor kvoli somarine problem.aj ked vladzes tak radcej viac nedvihaj.

sisente

rita149
ahoj, podla mna dvihat mozes tolko kolko vladzes. ja som prve dni nevladala vobec a aj by som sa bala. No ale zase tym ze kolko vladzes nemyslim nejake kiliska :). Ak ti to do rana neprejde ta bolest, tak radsej zavolaj doktorovi a opis mu to a uvidis co ti povie na to, nech si v klude...
tina33
dnes druhy den v praci a naplno uz, dalo sa, len ma v pravom cele poobedie tak tahalo hnusne, ale nastastie som lavacka a tu pravu mam stale na stole polozenu, tak to bolo ok. Len dufam ze zajtra mi to neprejde na druhu stranu...

dakovna

Ahojte kocky,
tak uz mam spravene predoperacne vys. Su Ok, takze huraaa 15. dec. na opku :)) Hrdlo uz neboli, len hlas mam zachripnuty trosku. Ale ten sirup beriem stale.
Vsetkym prajem krasny vecer :)

rita149

drndula
budes spokojna na koniec určite ja už tersaz na to vobec nemylim či som dobre spravila že som si zmenila za nagor, ja som stastna ze mam zatym už len aby sa mi to vsetko dobre zahojilo.

rita149

baby myslite že sa mi mohlo natrhut to puzdro alebo ako sa to vola čo vznika okolo implantau? ked som dens notebook zdvihla mi tam puklo a ma to boli taky nepriemny pocti, som dva dni po opke.

drndula

Rita149,

No tak som sa dovolala ale mam mu poslať email s fotkou on to bude vidieť okomentuje a povie či a akú veľkosť zodpovedá tej navrhnutej 4ooke pri es lebo sestrička mu povedala ze taká 420 nagory ale dr.povedal ze adi skôr 390ku no musí to okukat aby dom nemuselA CESTOVA kvôli tomuto do bystrice.tak sú nadávam ze som tomu nevenovala pozornost ale to viies aj sama tiez si tam išla druhýkrát...

drndula

Rita149,

Nie Vcera som tí zase nestihla ked mam volať v čase o ôsmej ráno ked esre sa len vstáva u nas a malý potrebuje obskakovat a poobede okolo 4tej ked som ešte v práci a iden do druhej takže myšlienky mam uplnr inde nie car dr.ale dnes uz dufam ze za pol hod nezabudnem...;););) ako si mu to vlastne nacala ze chceš zmenit značku,nechcené aby dá nahneval ze nedávam na jeho úsudok...aj ked myslím ze mu to aj jedno môže byť...