Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

blondgirl007

davidoff
hej ja viem, ze je to tak s tymi cislami, ale vies, clovek si chce nieco kupit a nie je to, este to aj davat presivat...jaaaaj :( no nevadi...tak uz si ich nejako prisposobim, len neviem, ktora je vhodna, ako taka prva ozajstna po operacii :) zatial mam len tuto krasnu bandaz :)) tak neviem, ze aku, nevystuzenu urcite, aspon tak mi vravel lekar, s kosticou, ale akuu ani srnky netusia :D chcela som len vediet, ake ste mali vy tie prve :)

davidoff

65E je taký košík ako 75C alebo 70D. Ja mám tie podprdy zúžené po bokoch zo šírky a vôbec to nevidno, sú perfektné, ja som spokojná, ale pokukaj po nete.

blondgirl007

monny3 ale urcite nie 5ky :)) mam nieco medzi cifrovej prvymi a terajsimi, urcite mam vacsie ako ona tie prve, ale nie take velke, ake ma teraz :) su to take stvorky asik...

blondgirl007

to neviem ake mam cislo...proste pooperacnu mam 70C, ale mala som mat 65D, neviem ako sa na mne ocitla tato, kedze som ju ani neobjednavala...aj doktor povedal, ze toto mi je male :P
a ked sa meriam, tak mi to vychadza na 65E...myslela som ze to bude D, ale doktor sa zasmial a vraj to do toho nenapracem...inak mam 400vky...snad to E bude dobre, podla mier by malo, lebo to E sa uz samo o sebe zle pocuva :PPP

blondgirl007

davidoff
ale ved to je az des!! no ja som rada ze mam take prska, ale kde ja mam teraz zhanat podprsku??? no neviem ja...
ja si tiez pojdem niekde popozerat, ale zatial na mna pozerali ako na cvoka, ze co to chcem...ja nechcem presivat, ja chcem peknu podprdu, normalnu hotovu :)
mam len tuto pooperacnu a uz sa mi ziada aj nejaku normalnu, aj ked nevystuzenu..uz aj doktor povedal, ze mozem, tak...neviem :( to je hrozna kombinacia, ze 65E :P
ak tu mate niekto nejake tipy, tak sem s nimi...

davidoff

blondgirl007

aj ja nosím 65DD alebo 65E a tiež mám s tým problém, našla som len 2 v zahraničí na nákupoch, inak je s tým problém. Zo Skinny som si objednala 2 kusy veľkosť 75C, lebo 65DD tam nemali a poradili mi prešiť obvod o 10cm, 5cm z každej strany, tak som si bola dať zúžiť obvod u krajčírky ku ktorej chodím.

blondgirl007

baby viete mi poradit? stale nosim tuto pooperacnu podprsku a mala by som si kupit podprsku normalnu, tak ako vsetky - nevystuzenu, s kosticami a hlavne cislo 65E !!!
nie je to tak velka, to Ecko je tam preto, ze mam maly obvod pod...potrebujem 65...aku prvu podprdu si mam kupit? aj ked z netu len objednat...pretoze uz hladam, nuuurim, a nic :( asi nerataju s tym, ze chuda baba bude mat vacsie pria :)
v obchode na mna doslovne cumeli, ze kde by som take kozy nabrala :P no veru, kupila som si ich :D:D:D
poradte nejake stranky, alebo rovno podprsky...hlavne s tym mojim blbym cislom, to ziadna chuda nemate vacsie prska??? :(
vopred vam dakujem, uz mi sibe z toho...

mia_31

monny,

ja mám cez prsia asi 84 a pod prsiami 71, som dosť chudá, mám 1,70 a 47 kg. ja som mala vždy celkom velké prsia na moju postavu a konštrukciu ale po kojení mi trochu padli nie nejako tragicky ale viem,že vekom to bude už len horšie.

lucky363

sisente
noo tak to si dobra, ja som dvihla pohar az po dvoch tyzdnoch.:-) a nootbuk som zacala dvihat po troch tyzdnoch od opky.
ja si myslim,ze cim menej baba robi po opke,tak je to aj na tych prsiach vidno.ak sa nenamahaju tak je to lepsie.