Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

davidoff, prave som v castiach co sa tu pisalo koncom novembra, mas po perach a nevidim ta v galerke, precooo? :/ a tak som zvedava na teba

manula

gossip girl, dlho som tu nebola a som prave na tvojej otazke, co si sa ma pytala, mam vysoky profil :)

este 33 stran musim dnes dat a konecne vas docitam, ved som mala 65 stran zameskanych, musim sa zas polepsit a denne vas citat ..:) dobru nocku

gossip_girl

Adka, mohla by si aj mne foto poslat ze nech si to viem lepsie predstavit aj s postavou? Moj mail je gossip_girl@azet.sk lebo niekde sa mi zdaju aj celkom velke:). Dadulienka a tebe sa zdaju malo? Vsak 10 ml nie je taky rozdiel ja rozmyslam tak 280 ml. Manula a ty mas VP? Tiez som zvedava a davidoff ty uz vobec nie si v galerke?

manula

davidoff, drndula

a ja som zvedava co poviete, lebo ja tam nejak zmeny nevidim , ci som slepa alebo co :D stale tak isto krasne :D:D:D a tak male :D ale nie srandujem, no krasne urcite,ked porovnam PRED :) som stastna za ne a nelutujem..opat potvrdzujem..:) a hlavne kto nevie ani netusi, ze mam nove prsia a vobec nie silikace..a kto vidi a vie, neveri ako to moze vyzerat tak prirodzne...asi mam fakt tu spravnu velkost aj ked mne sa mali :))))

monny3

blondgirl ked tak citam si spokojna s velkostou,mne doktor povedal,ze budem mat po opke cez prsia 90cm,kolko mas ty teraz?

drndula

Davidoff,
Aj jaaaaa veru....

Dnes som volala s dr.a mám poslať riti prsníkov a uvidí čo s tým prečíslenim urobí..tak vetu aj Ja...

Zuleko

Blondgirl
65 E to som ani nepočula,že niečo také existuje:-)Ja mám 390 a v pohode sú mi C podprsenky dobré niektoré..všetko záleži od strihu..kľudne ti môžu byť dobré aj D niektoré..napríklad Bellinda ,čo má tie bezošvové tak tam B je úplne že veľké...treba poskúšať,skús 70 D možno ti budú dobre:-)