Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

ja idem teraz najbližšie s darčekovým balením môjmu doktorovi aj sestričkám. Presne tak ako píše manula, je to individuálne rozhodnutie každej jednej z nás.

Manula

pošli mi Tvoj e-mail na môj e-mail a ja Ti pošlem fotky. Môj e-mail aaaha1@azet.sk

manula

leus,
by si sa divila,ale nie je to taky divny napad, aj holka co so mnou lezala nieco davala a viem o viacerych, ja osobne som tiez nedala,ale vahala som takisto ci dat alebo nie, aj ked ano, je to dost...ale davaju baby..ale podla mna tiez netreba

manula

drndula, no ved vcera som aj cumela, co sa to tu zomlelo, aj ked tie "TOP" prispevky zjavne boli zmazane...ubohe, no, co dodat? nic,len smiech asi :)))))
presne ako davidoff pise, len cisto k teme ..ziadne sukromie...a suhlas, davidoff velmi sympaticke ziena,ako ja a ty :D:D:D kiss

davidoff, vdaka, chcem vidiet sucasny stav prs, nosa a tu pusinku :) len neviem ci mas vlastne moj mail ,lebo moc sa mi ho tu nechce momentalne zverejnovat, tak neviem ako na to :D

drndula

Davidoff,

Dúfam že už máš kľud od tej ktorá tu celkom obstojne rozvirila hladinu vôd a už pevne verím že sa takyto scenár už nezopakuje či v tvojom pripade alebo našom...tak držím palce vyzera ze si fajn baba s normálnym úsudkom a riadnou dávkou inteligencie,osobne ťA síce neepoznám ale z tohto fóra máš u mňa sympatie...

Manula.

Tešíiiim sa.na tvoje fotkyyy..kiss

davidoff

manula

jasné pošlem Ti v e-maili fotky OK? Chcem vám všetkým babám povedať, dávajte pozor čo tu píšete, nejaká maličkosť a ten kto vás tu chce nájsť vás nájde, takže bacha :)) A ešte ak ležíte v žalúdku nejakej zakomplexovanej chorej osobe tak ešte väčší pozor :)) Tak nepíšte o súkromí, alebo aj odkiaľ kto je. Len naozaj čisto k téme.

gossip_girl

nie nie som v galérke

manula

no preluskane, si tu monologizujem uz iba :))))
oddnes citam denne ako predtym,lebo uz ma boli chrbat,ale dala som to..

samozrejme vitam nove clenky, gratulujem vam k novym prskam, tak si ich uzivajte :)

davidoff, ak nie si v galerke, chcem tvoje foto do mailu!!! je to jasne ? :D cmuuuk

manula

aha, ako citam postupne som v obraze ake to tu bolo akcne a preco asi davidoff nevidim ..no ale nebudem sa opakovat, vsetko sa uz povedalo ani sa k tomu vracat,

barbora10,
ja suhlas maximalny, aby sa zverejnovala galeria len prispievajucim dievcatam na fore a takisto som za zmenu hesla ..palec hore ako si to vymyslela :)