Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nela311

leus

aj mne hovoril že nie je podstatne kolko ml že len chce vedieť moju predstavu s čim tiež nesúhlasím ved by som si mala aspon skúsiť nejaké tie veľkosti, aj ked v skútočnosti to bude trochu inak vyzerať no aby som mala ako takú predstavu a nie takto! ved predsa nie je jedno či mi tam dá 300 ml alebo 400 ml...
ja sa len bojím toho aby som ich nemala moc veľké no zase ani moc malé....

leus

nela 311
mne po opke kacmar povedal, lebo som mu vytykala, ze mi dal vacsiu velkost ako bolo dohodnute na konzultacii, ze podla neho by pacientka mala len opisat ake ma predstavy a operater sa ma k tym predstavam priklonit a pacientka by ani nemala vediet kolko ml ...ja som mu na to povedala, ze s tym nesuhlasim, ze pacientka ma vediet kolko ml bude mat vlozene

nela311

daisynka

ahoj ja som bola včera na konzultácii u kačmára a nenavrhol mi žiadnu veľkosť, mi povedal, že má nejakú predstavu no že si to mám vyskúšať doma s ryžou a zavolať mu, aj ty si mala takú konzultáciu?lebo mne sa to zdá čudné, ked mu idem zato tolko zaplatiť tak by sa mi mal dlho venovať a nie takto to riešiť....
a prosim ta akú značku máš?

gossip_girl

Adka,
mas ich ukazkove, ale to som vedela :) uplne super pocit to musi byt..Dakujem musim si to nejak rozmysliet, lebo neviem ako by to vyzeralo, ked uz mam svoje, vsak spytam sa dr. a ked ti to nevadi poviem ze nech nas porovna s tebou :)

davidoff,

aj mne posli prosim, moj mail mas ze?

Daisynka

blondgirl007

:)) hej hej chvala bohu skoda ze som nedala viac :) ale tak chvala bohu ze som nedala menej :P ale tak zacnem este uzivat antikoncepciu tak sa tak o cisielko zväcsia :) ja som spokojna velmi ale keby boo viac nepoviem ani pol slovka :)))

drndula

Tiez som to brala ako samozrejmiost ze im nejakú drobnosť donesiem...asi he to uz tak akosi automaticky že to k tomu patrí...len ešte neviem kedy asi až na kontrole ked budem racionálnejsie rozmýšľať lebo viem ze pred operáciou budem v tajomnik strese ze zabudnem aj to ako sa volám...;););)
Ale Je tí každej rozhodnutie a názor ci Hej alebo nie.

manula

davidoff,
ok :) poslem
suhlas s tebou, keby som bola viackrat a taka nadsena a spokojna ako ty, tiez nevaham dat :) zasluzia si :)