Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

To Je ale potom ťažké debatovať s dr.o veľkosti implosa keď nepovie on sám hned koľko si môže tá ktorá dať samozrejme po debate s jej predstavou.asi by som v tomto pripade volila ineho dr. Aj ked môže byť akýkoľvek borec...

drndula

To Je ale potom ťažké debatovať s dr.o veľkosti implosa keď nepovie on sám hned koľko si môže tá ktorá dať samozrejme po debate s jej predstavou.asi by som v tomto pripade volila ineho dr. Aj ked môže byť akýkoľvek borec...

barbora10

manula,dievcata

heslo menit nebudem,uz som pislala,ze je to zlozite a naozaj sa mi nechce dva dni trcat pri pc:(takze foto bez tvare,nech nik nevie o koho ide a v takom pripade nam moze byt jedno,ak si galeriu pozrie aj nejaky necakany host:)ved este sem takych trhlin zabludi a to sa neda stale menit heslo,ale budem robit vsetko pre to,aby ho ziskali naozaj len tie,ktore prispievaju na nase forum a vidiet,ze to myslia uprimne a nie len hladaju galeriu,alebo maju ine umysli...

nela311

daisynka

ja chcem tiež anatomické, a pod 350 ml by som nešla, no mohla by si mi poslal na mail fotky ktoré si mu poslala že sa ti páčia, lebo by som ich rada videla..
diky
ak ano tak môj mail je nela311@azet.sk

nela311

leus

no mám si vyskusat s ryzou do sáčku si dám napr. 300 ml a vyskusam si a postupne budem pridávat ml a uvidím čo sa mi najviac bude zdať, no podla mna je to blbost lebo v skutočnosti to budem mat pod svalom takze to bude mensie ako ked si dam sacok s ryzou do podprdy

Bianca1236

katkalopatka
ahoj moja :) dlho si tu nebola. to som rada ze si taka stastna, ja ich mam tiez ako svoje, uz aj zabudam ze su robene :) jediny problem mam s behom, to ma prave tak divno boli vtedy. inak tiez praktizujem spanok na bruchu, a doma sa promenadujem bez podprdy, konecne :D super ze nam to tak dobre dopadlo :))
tak sa majte baby, vsetkym prajem super zivot s krasnymi prskami :)))

Daisynka

nela311

Ahoj :) mne sa na konzultacii venoval cca hodinu a pol a mne len povedal ze budem mat dobre aj anatomi aj gulate ale ze by sa priklonil k anatomom aj mi povedal ze tak 365 stredny profil ale nakoniec ked som mu poposielala foto prs co sa mi pacili tvarovo a velkostovo po telefone sme sa dohodli na 375 vysoky profil :)