Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

blondgirl007

Bianca1236 dakujem:) no natrela:D preco niekto lezie do danej temy, ked je vyhradne proti, tak to neviem! :)
mna len zaraza ta zaujatost voci istym veciam...ved to je kazdeho vec, co ma a co nie :) a presne, mam pocit, ze tu na fore celkovo bludi par ludi a sem tam zavita do kazdej temy a nieco k nej napise :D aj ked s tym nic nema :P co uz, necham ich zit vo svojom svete...ja neodsudzujem nikoho, NIKOHO na svete, ved kazdy si dava vylepsit svoje telo a svoj vzhlad predovsetkym kvoli sebe a svojmu pocitu :) a ja mam zo seba vyborny pocit :PPP
kaslem na to, len som musela reagovat, lebo ma zaraza taka ludska obmedzenost! v zivote by som si nedovolila nazvat niekoho, koho nepoznam, hlupou sliepkou...chi chi...a som rada, ze ja zo seba nemam take komplexy :)))

davidoff

blondgirl007

vždy budú dve strany PRE silikónové prsia a PROTI silik. prsiam. Ja som v skupine PRE a keby bola skupina PROTI nechodila by som tam, nikoho by som sa nesnažila prehovárať že je to dobré/správne a už vôbec by som tam nikomu nenadávala, že sú .... že si to nedajú urobiť, veď každý nech sa rozhodne ako chce ale vypisovať tu také veci, ako tu boli pretriasané je len čistá provokácia, ktorou sa naozaj netreba zaoberať. Každý má právo rozhodnúť o tom, čo so svojím telom urobí a keď sa to niekomu nepáči, v tejto skupine jednoducho nemá čo hľadať, ale určite sem prikvitne pár žien, ktoré budú len a len rýpať

adka_22

sisente a manula
waw, mate krasne prsia baby :)
manula, chcem sa ty spytat co si davas na jazvy, ved ich mas uz skoro neviditelne a to sme skoro rovnako dlho po
a este mam otazku baby co ste po aku dlhu ste mali menstruaciu po operacii...totiz mesiac pred opkou som prestala brat antinu a dostala som dva dni pred operaciou menstruaciu, potom mi to skoro dva mesiace meskalo a pred 4 tyzdnami som to konecne dostala a nasadila som s prvym dnom antinu, bohuzial menstruacia mi este stale neskoncila, prave naopak krvacam uz v kuse 4 tyzdne a 4 dni mali ste niektora takyto problem?

Bianca1236

blondgirl
prave som listovala forum a narazila na ten botox :D dobre si ju natrela. ale nerozculuj sa nad fantomami forumov, je ich tu viac ako napr. aj jankaaaa a iny ktori cely den len vypisuju na temy do ktorych ich nic, nemaju osoznu radu pre tvorcu temy, a vedia sa len navazat do ludi s inymi nazormi. laurina aj mna zvozila za isty nazor, ale hold som len rada ze sa tak nerozculujem nad inymi ako ona :D
mimochodom, tiez ta nepoznam, a aj tak sa zdas byt fajn baba, ci uz mas silikony, botox, alebo cokolvek ine. fakt netreba byt predpojaty voci slobodnej voli ostatnych na planete ;)
pekny den prajem :)

blondgirl007

baby zaraza ma na ludoch jedna vec! ze sudia podla toho, co je podla nich spravne a co nie...kedysi sem chodila jedna baba Laurina22, ja to tu sleduje, tak viem!
tiez riesila prsia...vyjadrila som sa v inej teme ohladom botoxu, ze je to fajn vec-ovsem s nicim to netreba prehanat, a hned som pre nu hlupa sliepka, na ktorej niekto zaraba...ale to jej boli dobre take hlupe sliepky, ktore jej tu radili ohladom prs, ci?! zaraza ma ludska obmedzenost, ved zi a nechaj zit, kazdy sam najlepsie vie, co a preco si nieco dava spravit, pichnut, zvacsit, zmensit a podobne...ci?
ja som hrda na to, ze mam pekne vypnutu plet, zrazu sa tolko nemracim :) a som tiez hrda na uzasne prska, ktore mi moze taky obmedzeny clovek len zavidiet!
a moze zavidiet vsetkym vam, ako vyzerate! klobuk dole baby, a ak je toto ta nasa hlupost, ak sme pre toto sliepky, tak fajn...ale co su potom ti druhi :D

davidoff

manula

Ty cickaňa jedna krásna :)))) cmuk krása, nič iné som ani nečakala ale chcem to môj koment pravdaže

blondgirl007

Daisynka
tak vidis, a kolko strachu, ake to bude velke, co ?!:))
bud rada, ze si nedala mensie, ako si povodne chcela...a viem, ze s jedlom rastie chut, ale netreba byt hned nenasytny:) tiez by som dala aj viac, ale toto je na teraz az az, len som si na ne rychlo zvykla...ale aj keby dame o 100ml este viac, tak si myslim, ze by sa malilo, lebo by sme si zvykli:) vzdy to tak bude...chi chi

monny3
s velkostou som spokojna, s tvarom tiez, mala som pekne aj predtym, tak tam nebolo co pokazit:) co sa meriam, tak mam okolo 87cm cez, ale ber ohlad na to, ze mam uzky hrudnicek, tak preto tak malo, prsiek je dost..:P nespekuluj, to co ti povie doktor, to je to najlepsie pre teba...urcite si mu povedala svoju predstavu ako aj ja, a u mna ju do bodecky splnil:)

janika1531xx

Ahojte dievčatá .mne sa už blíži termín a už mam obrovský strach z nárkozy dúfam že neutečiem a nevzdám to:-)Ako ste sa cítili po nárkoze a hlavne večer kedže ja budem prepustená z kliniky už večer..a viete mi poradiť niečo na spánok?Dakujem:-*