Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

blondgirl007

solnicka urcite zavolat! aj predtym som ti radila...ja som volala, aj som bola na kontrole, aj mi podvihol prsko, aj sa to za par dni spravilo...este nie celkom, ale mozem povedat, ze ich mam uz teraz ukazkove...volaj, kym je cas!!! :) nemas na co cakat, nikto ti neuhryzne z nosa, ved od toho je tvoj operater, aby sa o teba staral a zaujimal aj pocas rekonvalescencie :) ak ti na sebe zalezi, tak zavolas a doriesis, zbytocne cakat!

solnicka

woow baby krasne!!! a sisenete ty mas ake brusko?! nadhera, ake mas mier?
inac baby ja som pisala uz Dr. email ze co si mysli o tej mojej nerovnosti, ci sa mam znepokojovat ale este neodpisal neviete ci mu mam este aj zavolat? email som posielala asi v pondelok...

manula

barborka10,
jasne mas pravdu, ja som ti pisala ten prispevok ako som citala priebezne az potom som sa docitala, ze je to zlozite :)

davidoff, vdakaaa...no na tvoj koment si predsa potrpim :))))

bianka1236, zlata, ze uz ukazkove po operacii :) vdaka

adka22, vdaka aj ty mas krasne, vcera som pozerala, ked som o tebe tolko citala...no omyl ta foto je troska vyretusovana , som sa hrala vcera s programom,a navyse ani som nebola dohladka vyholena a take foto som nechcela dat, preto ten retus :D priznavam..ale odfotim aj jazvicky..
jazvicky mam este viditelne aj ked uz nie cervene,ale ruzove, nedavam si dokopy nic, mozno 3x za tie tri mesiace som si dala contractubex gel a obcas hocijaky krem , to mi poradil kamos,nech si ich aspon kremujem, aby sa zmakcili..tak ked si spomeniem :D co je tiez minimum...:D nechavam to na prirodu..

tina33,
aj teba vdaka za pochvalu :)))

drndula

Manula,

Kraaasna Kraaasna...kde si cicky pasla...ale nie,kradne Su či si malá?mozes byť šťastná ze si majitelkou takých prsníkov...klobuk dolu a nevymyslaj že väčšie veď su krásne...pa cicus micus

blondgirl007

Bianca1236 neries to:) je to uplne zbytocne, tiez som krava, ze som sa vobec ocitla v inej teme, nez v tejto...tu nikto neodsudzuje, pochopi...a ked aj nepochopi, tak necha zit! :P
ani tam viac nepis, ja nebudem...zjavne som ich rozrusila a poburila :))
asi im poslem fotku, s mojimi odfarbenymi dlhymi vlaskami, umelymi kozami, napichanym celom a s mojou /podla nich/ podvahou...nech ich aj roztrhne...aaach:)))
jasne, ze to uz vravim trosku s nadsazkou, ale ked mne sa tak pacia upravene baby, co maju o seba a svoje telo zaujem...vid dievcata, co chodia prave sem:) som rada, ze ste take! a take aj zostante! :)))

davidoff

Sisente

áno, krásna práca tak isto, tvar, veľkosť, mne osobne sa veľmi páčia, môžeš byť šťastná čo určite si :) gratulujem

blondgirl007

davidoff uplna pravda:) ak je niekto ale proti, tak preco potom pride citat taketo temy ?? :) uz fakt nerozumiem...nikdy by som si nedovolila na nikoho povedat, ze je neviem aky, ked nezdiela moj nazor :) ale nevadi, ja neriesim, len ma niekedy dostane taka ta ludska jednoduchost a provokacia :))
nedalo mi, ked sa niekto rozhorcuje nad botoxom, ake je to zle, a pritom pred casom vypisoval do temy silikonove prsia :D:D fakt dvojaky meter...a asi aj dvojaka osobnost :D
vzdy budu nejaki agenti provokateri :) ale aspon je sranda...chi chi