Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

katka54
to, ze stredny je viac do stran, ide do boku a vysoky je viac dopredu. Ja mam napriklad k pasu sirsie plecia a hrudnik, tak mi dal vysoky profil, aby ma tym strednym este viac do bokov nerozsiril.

sisente

rita149
ja som teplotu nemala zvysenu, ale mne sa zda ze na prevaze mi sestricka vravela ze do 38 stupnov je v norme. Ale ja som bola tie prve dni dost mimo, tak snad sa mi to nesnivalo len :) ale fakt sa mi zda ze to vravela.
Neviem ktora kocka ste sa pytala na tabletky na spanie, takze Sanval, ci Sunval, su super, naozaj, spis ako mimino. No a po narkoze ja ked som sa prebrala a posadili ma ze jest sa ide, tak mne sa zatocila hlava, bolo mi na odpadnutie a zvracanie, tak ma dali naspat lahnut a zdvihli mi nohy, to mi vzdy zaberie a dali mi pol litra niecoho do zili na zvysenie tlaku :), ale potom to uz bolo ok. No somnou co lezala pani, ta behala hned ako srnka po izbe, takze je to individualne...

sisente

ahojte, dakujem pekne za vase ohlasy na foto :))) aj mne sa pacia, dnes som si kupila prvu podprdu 75D :D, riadnu kriklavu, lebo o tyzden takto uz budem moct nosit na den, zatial len taku lacnejsiu, ak sa zmenia a nebude mi sediet... Neviem ktora ste sa pytala na miery, tak mam teraz 90-58-90 :) a pod prsiami mam 70.
rita149
a ako to dopadlo s tym puknutim z toho zdvihnutie notebooku? uz to preslo??
Manula
mas ich kraaasne, ake podprdy nosis, velkost?

blondgirl007

rita149 samozrejme ze je to vzduch:)) tiez som to mala, som mesiac po opke a stale to tam este mam, aj ked uz nie tak velke:))
mala som pri klucnej kosti, medzi prskami a pod lavym prsom...tam to este aj mam, a zblnka to ako keby som tam mala nejaku tekutinu...tiez som sa bala, ze co to je, namyslala som si, ze urcite krv, hnis, zrazeniny a bordel...lebo som nemala dreny! ale nie:D doktorko mi povedal, ze to je len vzduch, aj to pochytkal, bolelo to ako modrina!
ale uz mam len pod tym prskom, a nie tak velmi hmatatelne...to prejde, neboj:)
tym, ako ta otvorili, tak sa ti do tela dostal vzduch, ktory sa musi vstrebat...nemali ho z teba ako vytisnut, kym ta zasili:D:D chi chi
odide to same, neplas :)

blondgirl007

solnicka nosim teraz ten pas co som mala po opke nad prsiami, tak ten nosim teraz do kriza...cez prsia - jedno mi nadvihuje a druhe trosku tlaci nizsie...vyrovnava sa to, mam to tak zafixovane...snad to bude dobre :( trosku to teraz pobolieva, ale ja vydrzim vela...
ale inak spokojnnost co do tvaru alebo velkosti...

rita149 to co mas pri klucnej kosti nie je tekutina:D hehehe si presne ako ja, aj ja ze pan doktor mam tam nejaku tekutinu...mala som to aj medzi prskami a aj pod lavym prskom - vlastne este mam...a je to vzduch, ked ta otvorili, tak sa do teba dostal vzduch, to sa vstrebe casom, nic to nie je, len je to take cudne na dotyk:D ako keby sa tam nieco prelievalo, zblnkalo, ale to tam mas vzduch...mna to pod prskom aj bolelo :) ale nic to nie je :P

rita149

sisente

super,možeš byt veeelmi spokojna!!!

este prosim o radu, mam zvysenu teplotu 37,2.mali ste niektora?

a este sa mi hda ked si prejdem kusok pod klučnymi kostami po hrudniku ako keby som tam mala njaku tekutinu, taky divny pocit ako keby sa mi tam niečo prelivalo ked si prejdem po hrudniku zo strany na stranu.

solnicka

blondgirl
a ako ti ho nadvidoval? bolelo? no ja zijem v zahranici takze preto som mu najprv pisala email ze co a ako ze ci mam dojst alebo co...

manula

solnicka, aj tvoje sa mi vcera velmi pacili..neviem ci ma cas odpovedat na mail, skus zavolat a budes vediet hned, drzim palce,ale aj tak nadherne mas..

sisente, nooo krasna praca..sranda ako vyzeraju zblizka velko a na postave celkovo prirodzene akurat...perfekt to mas spravene :)a uzasna postavicka...to uz ja asi nedosiahnem hahaa :D