Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

jazz,
tak to ma mrzi :((((
ale asi to tak malo byt, na druhykrat to vyjde, neboj...hlavu hore, onedlho budes na "nasom brehu" takisto a spokojna...:)

manula

gossip girl,
dakujem
mam gulate Eurosilicone 400ml VP ,neviem ci chces este nieco konkretnejsie, myslim, ze na objednavke bol este nejaky kod,ale toto myslim staci :)

jazz24

ahojte babulky:((

tak normálne by som sem písala, že už som po a aká som spokojná, ale bohuzial osud to zariadil inak:((
písala som sem PRED, o problémoch s hrdlom( ako som sa strasne chcela vyliečit, ake opatrenia som nasadila, a že som už ok)..tak si to predstavte.. vecer pred opkou taska zbalená, lieky nakúpené, tesila som sa..síce aj bála trosku.. oznámila som to tu mojim partáckam na fore,že už ideem... a potom:(..celú noc som nespala (predpokladám , že normálna nervozita) v noci zimnica ( 2 krát som si menila tricko co som bola spotená) a ráno teplota!!!tak som volala doktorovi, že mám teplotu a , že to určite zo stresu, a on , že teplota zo stresu nie je.. že mám skúsiť si odmerať za hodku-dve..tak kazdých 15 min som merala (teplota stále) a potom volala sestricka, že nebudeme to silit, že som im volala cez týzden, že ma bolí ta mandla, tak aby mi nezaviedli nejakú infekciu, že hned ako sa uvolní ma zavolajú...boze ja som tak plakala..:((som sa tááák tešila a vidíte..( ani som nikomu nezdvíhala tel,lebo vsetci mi volali, urcite chceli vediet ako sa cítim po..mala som straaasný hnev na seba aj na celý svet:((ja som aj chcela ist aj skrz tu teplotu,že zavolam, že uz nemám..len mama aj priatel mi nadávali či mi šibe, a aj ja som sa zlakla , či mi negraduje choroba, alebo či naozaj len stres:((no a dnes som bola na kontrole u doktora a že už som ok, že som mala zápal...:((strasne ma to mrzí, lebo viem ako niektoré kocky cakajú//, len bohuzial nemohla som vediet, že to tak dopadne..:((naozaj som sa cítila v pohode len asi mi to utlmovali lieky(/

manula, sisente

krááááása:)) aj ja už by som chcela:(

weonik
alo si dopadla a celé si to zvládla?skoda, že to teraz neprezívam s tebou..tú radosť.:((dufam je vsetko ok:)

ale napriek mojmu "nestastiu" gratulujem samozrejme kockám po:) a verím, že je všetko tak ako má byť v mojom prípade... / nič iné mi už nezostáva, len veriť, že ma zavolajú čím skôr)

gossip_girl

manula,
prosim ta mohla by si mi napsisat ake presne oznacenie si mala silikonov? lebo su velmi pekne a velmi pekne to mas aj zhora, ze tam nemas ten obrys toho okruhleho silikonu :) ked dr. povie, ze anatomy nie, tak aby som vedela ze potom ake okruhle :)

manula

sisente, este poriadne ani neviem,kedze cislovanie je vsade ine, ale co som si kupila sportovu tu mam 75D a obycajne dve jedna 75 C a druha D a dokonca ked som doma z Bckovych vytiahla vypchavky su mi dobre aj tie , takze este som moc nenakupovala,ale po novom roku sa vrham na to :) podla mna mam take Cecka...cez prsia mam 90cm

nela311

blondgirl007

ahoj, ty si v galerke?lebo by som rada videla tvoje prsia, tak či by si mi ich neposlala na mail, aby som mala ako takú predstavu

nela311

sisente

ahoj ako sa ti prsia zdaju? lebo ja mam podobnu vysku a vahu ako ty, tak že či na tebe moc nekričia, alebo či sú akurat???
lebo na fotkách sú krásne a nepôsobia mi že sú príliš velké...
diky

Katka54

sisente,

dakujem, teraz mi to uz dava zmysel.. :)

a vies mi povedat, kolko "ml" uz predstavuje rozdiel vo velkosti o jedno cislo?

Ide o to, ze mam vysnivane take plne dvojky, tak chcem byt v obraze, ked mi Dr. bude navrhovat velkost..