Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

katka 54

ja mam 29 rokov a tiež este nemam dieta, pan doktor mi povedal že to nie je žiaden problem že som nerodila. ja som to stale odkladala že až ked budem mat babo a tak to bolo z roka na rok, tak som sa rozhodla že teraz si dam prsia a o nejaky rok a pol budem chciet otehotniet.

rita149

sisente

ahoj, prosim ta chcem sa ta opytat ako je ti teraz? kedy ti asi ustupili bolesti? lebo viem že aj tebe bolo tažko velmi po opke, ako je mne.ty ked si isla po 10 dnoch na kontrolu už si bola ako tak ok.už sa normalne pohybujes, do prace atd.? česeš sa už sama a vsetky veci okolo toho?

Katka54

vladka19,

už to máš za sebou, a bude len lepšie a lepšie..veď sama najlepšie vieš.. Ja som na opke ešte nebola, takže trošku si ma s touto Tvojou komplikáciou vyplašila, ale veď uvidíme.

Baby, nikde na nete nemôžem nič nájsť ohľadom silikónov pred tehotenstvom.. Je možné, že je z toho také tabu?

manula

vladka,
uffff, to sa zle citalo :( si si prezila...dufam, ze o to viac budes spokojna a na to co bolo, skoro zabudnes, ze ti to krasne prsia vynahradia a uz budes mat naveky pokoj s nimi a budu ti robit len radost, prajem skore uzdravenie a drz sa!

sisente

vladka19
fuuuuu moja, tak ty si si riadne prezila :(((. Ale hlavne ze prezila a mas potom ;), uz len pomalicky zabudat na bolest den za dnom, no a hadam to urobili tak, ze budes uz navzdy spokojna. Tolko si vytrpiet :(((. Prajem skore zotavenie! A na vyvaroch som si ficala tyzden aj ja :D.

sisente

katka54
rozdiel 1 cislo? no ja neviem, tak asi 100ml zeby? Opytaj sa doktora pre istotu, alebo nech ti kocky tu poradia, toto neviem naisto.
nela11
no ja som velmi spokojna, ale kludne by som aj 400 brala, fakt :) a to som strasne vahala ci si nedat len 330, ale ten strach je zbytocny. Vazne baby, tak ako mi sestricka povedala ze velke prsia su 500vky a 600ky, nie tieto nase :). Su mi super, akurat, ale uz by nemuseli odpuchat :))).

Petra 10

Ahojte baby,neviete mi poradiť?Som dva mesiace po opke a pravý prsník mám stále opuchnutý,nie velmi ale je...môže to ešte byť?Dr.mi povedal že si mám dávat obklady...neviete mi niečo poradiť?A čo na jazvy aby boli pekné a nie ružové?Ďakujem Vám velmi pekne