Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

katka

uz sa to tu nie raz rozoberalo a aj sa na to jedna z nas pana doktora pytala a jeho odpoved znela nejak tak,ze on ma na to svoju techniku,vie si pomoct tak,aby tie dreny neboli potrebne,ale zaroven bolo vsetko tak ako ma byt,bez komplikacii.

rita149

katka54

nepytala som doktora prečo nedava dreny, ja som sa nad tym ani nepozastavovala , on je super odbornik a ked ich nedava tak asi vie prečo.

ja este foto po nema, nechcem si davat dole podprsenku som len 4 dni po opke a bojim sa aby som niečo nespravila, ale ako nahle to bude možne tak dam fotky.
teraz mam aj tak boelsti este , tak som rada že mam tu podprsenku na sebe.

ty mas ake miery teraz?

Katka54

rita149,

tak potom super, teším sa s Tebou. :) Ako sa cítiš?

Ozaj nepýtala si sa Dr. Červeňa, prečo nerobí dreny?

ja idem tiež do Novamedu BB k Dr. Červeňovi, len termín konzultácie mám až v marci a operácie v auguste.:( Preto rozmýšľam, že zmením operatéra, lebo to by som už mohla mať min 6 mes. prsia do toho augusta.. A inak august mi veľmi ani nevyhovuje. Fakt by bolo super, kebyže môžem byť operovaná čo najskôr. Aj v práci do marca nikam necestujem, tak by to naozaj bolo super aj pre rekonvalescenciu..

Mám predstavu 325ml, okrúhle, VP, Nagor. Som zvedavá, čo povie Dr..

Ty nemáš ešte fotky po?

rita149

katka54

ja už mam po opke, bola som teraz v pondelok 5.12 u Mudr.Červeňa v BB Novamede.

neodkladaj to už ani ty a smelo do toho, ja som tiež odkladala, ale potom som sa rozhodla že už nič nebudem odkladat a idem na opku.Mne Pan doktor, povedal to neni problem že som nerodila,takže sa nemame čoho bat, vela žien ma silikonove prsia a až potom rodili. ja som doktorovi povedala že ja sa teraz nechystam otehotniet že ked som neotehotnela doteraz už prsia odkladat nebudem, a on mi povedal že sa može stat že ked biudem mat prsia otehotiem o 3 mesiace po opke :-) takže sa neboj, nebude to určite problem!

ty kam ides a kedy? ake si davaš?
Ja mam Nagor 300ml VP

Katka54

rita149

no veď to, ja mám 30 a tiež som to odkladala, už pred 3 rokmi som bola na prvej konzultácii a potom som nešla na opku kvôli tomuto.. A fakt je ten, že vtedy som nehľadala žiadne fóra, takže som nemala žiadne info, resp. len veľmi málo..

Ale sledujem príspevky barborky10, ona je teraz tehotná a má vyše 1,5 roka silikóny, takže tak. :)

A poslušne čakám na svoje termíny s očami na telefóne, či mi náhodou nezavolajú, že môžem byť operovaná aj skôr..;)

Ty kedy a kam ideš?

blondgirl007

vladka19
klobuk dole pred tebou! musis byt velmi silna zena, ked toto vsetko zvladnes..sledujem tvoj pribeh od zaciatku, vsetko sa to dialo tak postupne..velmi na teba myslim, musis mysliet aj ty pozitivne! uz ked si si tolko vytrpela, tak bol by v tom cert, keby si nemala katalogove prsicka! neboj nic, vsetko bude tak ako ma byt - teda najlepsie!!!

ja by som sa davno psychicky zrutila, neviem, ci by som zvladla tolko narkoz, bolesti, strachu,...a tie obavy, ci sa to podari, ako to bude vyzerat, ufff!!
mas moj velky obdiv!

velmi drzim palceky, do leta budes zahojena a neuveritelne sexi! bude vsetko podla tvojich predstav, uvidis :)))

leus

vlaka
tak skoro napodobne ako ja..si len bola o 2hod.dlhsie na sale a ja som nemala dekubit od lezania a nespadla som v zachode, lebo ma tam ani nechceli odprevadit taka som bola KO , tiez som zvracala a tiez som mala cievku a a nepamatam sa tiez na nic, jedine na strasnu zimnicu ked ma prekladali z operacky na izbu...a tiez som zakrvacala viac cez OP,preto mam doteraz asi este opuchy na prskach :( tak ale je to za nami a nech je to uz len lepsie, skore uzdravenie prajem!