rita149
ahoj, tak ja uz od utorku robim, som nechtarka... este 11sty den ked som sla na stehy, tak vtedy ma chrbat tak viac asi posledny den bolel, teraz len ked dlhsie som v jednej polohe, ale uz pohodicka, ziadne slzy ako hrachy ako sa mi vtedy stavalo :D. Ked mi vybrali stehy tak to bolo super, lebo som ani pas nemusela mat, ten ma posledne dni hneval, sa mi vysuval a ma to skriabalo pod pazuchami, ale ten uz nemam tak je ok. A ako prestal boliet chrbat, tak sa zacali ozvyvat prsia :)... Mozem byt denne 2 hod bez podprdy, tak som ju hned oprala a ked som ju suchu taku scucnutu davala spat, tak som skoro umrela, take neprijemne a pre mna dost bolestive pichanie :(, ale uz ju teraz riadne natiahnem a tak davam, tak je to ok. Uz ruky zodvihnem aj na vrkoc, len to trva, cesem sa v predklone, aj vlasy tak zmyvam. Cez kozy si pod pazuchy nedociahnem umyvat :)))))), sranda... Ale robim ako som pisala, no trosku ma poboli chrbat trosku za den, sem tam pichne v nich, obcas tak ze aj zakricim :) ale uz je to oooovela lepsie a cim dalej sa to zlepsuje. Uz mam jeden trosku makksi, uz sa mi cit pod pazuchy vracia, na bradavkach este nie zatial :(. ani na jednej. ale vcera som si prvy podprdu kupila, lebo od buduceho piatku mozem nosit normalnu na den, tak 75D, riadnu kriklavu :))) tak sa tesim, riadne to v nej vyzera ;) a este ked povolia a pojdu viac k sebe, jaaaaj , tesiiiim :). A ty ako? Uz je lepsie? Si pamatam ze na ten 4ti, piaty den sa to u mna trosku zlepsilo, mi aj doma povedali ze uz som lepsie na tom :), ale ja som prve dni ani rozpravat nevladala, som si pauzy musela robit, som s dychom nestihala dako. Ale mam modrinku medzi prsiami a na lavom na boku, na foto ani nevidno lebo su zeleno-zlte, ale teraz ich chyta nejako do tmava :).