Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

dakovna
dr. Očenáš nerobi drenaz. Lieky si brat nemusis,po opke ti pojde do zil vsetko potrebne,teda aj od bolesti.

dakovna

vladka19,
som citala. Drzim ti palce, aby sa to zlepsovalo a bolo coraz lepsie a krajsie. Obdivujem tvoju vydrz, odhodlanie... Neviem, ci by som ja bola niecoho takeho kvoli prsiam schopna. Si zasluzis uz len dobre, preto vsetko co si si musela vystat. Prajem vsetko dobre, vela stastia, zdravicka.
Ja uz len pokasliavam. Sirupcek poctivo uzivam. Dufam mi ten kasel do opky prejde, lebo takto naduvat hrudnik kvoli kaslu by ma urcite bolelo. Zatial akosi nemam strach. Viac sa obavam o dceru. Ide v stredu na tie usi. Okrem muza o tom nik z rodiny nevie. Ak bude mat komplikacie, tak svokra bude penit.
Tie, co ste boli na op v Puchove tina33...
chcem sa spytat, ci Dr. Ocenas dava tie dreny? A ci si tam mam zobrat nejake lieky na bolest... alebo ci mi tam daju oni??

sisente

rita149
ahoj, tak ja uz od utorku robim, som nechtarka... este 11sty den ked som sla na stehy, tak vtedy ma chrbat tak viac asi posledny den bolel, teraz len ked dlhsie som v jednej polohe, ale uz pohodicka, ziadne slzy ako hrachy ako sa mi vtedy stavalo :D. Ked mi vybrali stehy tak to bolo super, lebo som ani pas nemusela mat, ten ma posledne dni hneval, sa mi vysuval a ma to skriabalo pod pazuchami, ale ten uz nemam tak je ok. A ako prestal boliet chrbat, tak sa zacali ozvyvat prsia :)... Mozem byt denne 2 hod bez podprdy, tak som ju hned oprala a ked som ju suchu taku scucnutu davala spat, tak som skoro umrela, take neprijemne a pre mna dost bolestive pichanie :(, ale uz ju teraz riadne natiahnem a tak davam, tak je to ok. Uz ruky zodvihnem aj na vrkoc, len to trva, cesem sa v predklone, aj vlasy tak zmyvam. Cez kozy si pod pazuchy nedociahnem umyvat :)))))), sranda... Ale robim ako som pisala, no trosku ma poboli chrbat trosku za den, sem tam pichne v nich, obcas tak ze aj zakricim :) ale uz je to oooovela lepsie a cim dalej sa to zlepsuje. Uz mam jeden trosku makksi, uz sa mi cit pod pazuchy vracia, na bradavkach este nie zatial :(. ani na jednej. ale vcera som si prvy podprdu kupila, lebo od buduceho piatku mozem nosit normalnu na den, tak 75D, riadnu kriklavu :))) tak sa tesim, riadne to v nej vyzera ;) a este ked povolia a pojdu viac k sebe, jaaaaj , tesiiiim :). A ty ako? Uz je lepsie? Si pamatam ze na ten 4ti, piaty den sa to u mna trosku zlepsilo, mi aj doma povedali ze uz som lepsie na tom :), ale ja som prve dni ani rozpravat nevladala, som si pauzy musela robit, som s dychom nestihala dako. Ale mam modrinku medzi prsiami a na lavom na boku, na foto ani nevidno lebo su zeleno-zlte, ale teraz ich chyta nejako do tmava :).

lory

sisente, manula

nádherné prsia, fakt... tíško závidííím ale v dobrom samozrejme :-)

vladka

prajem skoré zotavenie :-)

Katka54

gypsi1,

tak to je fakt super, užívaj si ten pocit. :) ja sa už teším na to, kedy sa aj mne tam hore konečne niečo "zatrasie"..:))

gypsi1

Ahojte baby
Dnes som bola na kontrole po týždni. Všetko je v poriadku, len mám modriny z jednej strany pŕs a medzi prsiami. Dnes sa môžem aj osprchovať, tak sa veľmi teším. Mám použiť detské mydlo na prsia a jazvy. Je to naozaj krásny pocit, mať tam prsia a nie vypchávky:)

bianca003

vladka19
ty si hrdinka normálne :))) tak vitaj teda že si spet a želám skoré zotavenie a len ten najlepší výsledok ...

Katka54

rita193,

to je fakt, do prevezu by som ani ja s nimi nič nerobila, pokiaľ by to nebolo nevyhnutné.. Potom ale pošli, som zvedavá. :)
Moje miery: 170cm/53kg, 83-65-93, pod prsiami 72.

barbora10,
ďakujem, máš pravdu, myslím, že som to už aj čítala - ospravedlňujem sa za spamovú otázku. :)

Inak, držala niektorá z Vás silikónové prsia vo svojich rukách ešte pred opkou? (Viem, zvláštna otázka.) Možno kamoška, kolegyňa bola na operácii.. Ako je to s tuhosťou? Je to veľmi cítiť na dotyk?