Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tina33

dakovna

ahoj u dr.očenáša je perfekntý personál sestričky su uplne fantastické dr.mily,ustretovy,lieky si nemusíš brať žiadne.hned po opke ti potečie do žily infuzka od bolesti a v priebehu dna ti budu do žily dávať antibiotiká.ja som to mala tak že ako náhle som pocitovala bolesť a prešlo 4 hodky hned som si pýtala inekciu od bolesti.pomohlo:O)),a drenáže nedáva.po týždni ideš k nemu na kontrolu a o další týž.znova.ja mám samostrebatelné štichy.dr.môžem lan pochváliť aj celý personál.

weonik

jazz24

joj, tak to ma ozaj mrzi, ze si takto ochorela:(( ma aj napadlo veru, ze ci sme sa aj videli a ci nie.. bo vseko sa zomlelo tak rychlo a uz som mala aj po:) dufam teda, ze uz si v poriadku a neboj, podla mna sa ti coskoro ozvu a vyjde to - prajem ti to! :)
u mna vsetko ok - pomaly sa zotavujem, utorok idem na stehy, tak som zvedava ake budu, bo na prevaze som bud este spala alebo bola privelmi nadopovana liekmi, aby som si daco aj pamatala :D

drndula

Baby akú mail schránku má barborka chcem jej poslat nejaké fotky este do galérie a nepamätám sú vôbec..dikyyy

sisente

bianockaaaaa003 :)
ze dakujem, aj ty si kocicaaa :)uz to odpucha, ale ma picha a kole v nich ako besne. Aj teba to tak :(?

dakovna

nela311,
som zachytila, ze si bola na konzultacke u Kacmara a nedohodli ste sa na velkosti resp., kazal ti robit doma test s ryzou :)
Aj ja som bola u neho a tiez mi to iste. Vsak si precitaj, som tu o tom pisala. Mi to bolo divne, ale vyskusala som to. Vyslo mi, zeby som mala mat 400-450. No ale ja mam malinky zaklad a baby mi pisali, ze tolko sa mi tam asi nezmesti...
Tak som bola na konzultacke u Dr. Ocenasa a ten mi navrhol 390 a idem k nemu na opku.
Neviem, ale nebola som spokojna s konzultackou v KE a to som sa tam trepala z dialky...
No a skusala si to s tou ryzou??

bianca003

sisente
mrkla som galerku super uplne že pecka :)))
Manula
ty si už dlhšie po :)) tiež krásne a prirodzene .