Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tina33

dakovna

ahoj,zvládam to uplne skvelo ani som nečakala že budem mať takýto pooperačný priebeh,dnes som 10 den po opke a cítim sa velmi dobre len občas ma v prsníkoch zapichá,zaštípe a okrem toho že sa cítim strašne stiesnená v tomto skafandri čo mám na sebe je mi velmi dobre.bola som pripravená na vetšiu bolesť to asi preto.mne dr.Očenáš robil aj liposukciu brucha a bokov takže mám pooperačnu podprdu a sťahovací pás na bruchu.o liposukcii som ani nevedela vôbec to nebolelo.len sa modlím aby to všetko dobre dopadlo a hojilo sa to podla mojich predstáv a bolo to všetko OK.tebe držím palčeky zvládneš,:O)))

sisente

drndula
mne zaberal flector EP rapid prasok a na chrbat voltaren gel a konska mast
baby, vcera som prala biele tak som smarila podprdu tiez pooperacnu tam, ze vyschne skoro, no isla som na nakup a sucha samozrejme nebola tak som si supla sportovu z tesca a nakup sa pretiahol na 3 hodiny a mna tak strasne zacalo v nich pichat :( neskutocne. Asi ju mam malu tu sportovu a mi ich tlacila velmi alebo co, normalne som si ju musela rozopnut a hned ako som si dala tuto suchu a cistu, tak bolesti okamzite presli. Takuto hlupost som ja vyviedla :(. Bianca003, preto to tak bolelo a pichalo, co som ti vcera pisala...

drndula

Baby,

Zdá sa mi že sa to tu uz pisalo ale po akom čase Je možné ísť do solarka a stavo tie jazvy prelepit náplasťou?

Čo zaberá na jazvy by bledli a nehrubli?

dakovna

nela311,
no ja som mala na tej konzultacke podobne a preto som odtial odchadzala sklamana. Ale on sam mi hovoril,aby som skusila skonzultovat este aj s inym doktorom. S ryzou som skusala, ale si myslim, ze je to blbost. Vsak vyskusaj a uvidis, sme sa s dcerou na tom aspon zabavili.
Ja budem mat anatomi, zn. Arion a idem do Puchova.

solnicka

blondgirl
tak ja som dnes rozpravala s dr cervenom a tiez mi povedal ze si mam davat ten pas do 8 tak davam...ale mala by som na teba velikananansku prosbu....nemohla by si mi poslat foto ako to mas ty ten pas? lebo ja len co mi povedal tak tak robim ale vidiet som to nevidela a chcem sa len uistit ze to mam dobre. len v podprde s tym pasom ze ako to mas...bola by som ti veeelmi vdacna!!!

nela311

dakovna

ahoj, no ja som bola z toho dost prekvapená, lebo som to mala tiež daleko, som cestovala 3 hodky a som čakala že mi povie pod kolko ml by nešiel a kolko by mi max navrhol aby to nevyzeralo moc vulgárne a nie toto!však s tou ryžou je to podla mna uplná kravina ved to aj tak v skutočnosti bude inak vyzerat, tak som si to ešte nevyskúšala som nato nemala akosi čas....no a ja uz mám termín opky rezervovaný na 23. január, tak zatial len viem že chcem anatomické ale akú velkosť a značku vôbec neviem :(
som sklamaná z tej konzultácii, som čakala viac...
a ty ideš mat anatomy či okrúhle? a akú značku?to ideš do BB?

dakovna

tina33,
tak dufam, ze sa tam aj ja budem dobre citit.
Po tyzdni viem ze je kontrola ale potom su sviatky a oni asi nebudu robit vtedy. Tak druhu kontrolu budem mat asi az po novom roku. Dufam dovtedy nebudem mat komplikacie.
A ty si ako na tom?? Da sa to zvladat??
Dnes som si bola kupit Ibalgin fast a tu konsku mast. Tak snad uz mam vsetko pripravene :)

dakovna

vladka19,
vsak jasne :) Viem preco sa robi test s ryzou :) Podla neho mi vyslo, zeby sa mi pacili 400-450 ale som tusila, ze sa mi to tam nezmesti. Mne sa na konzultacke nepacilo, ze som sa tam trepala 4 hodiny, 1 den dovolenky som kvoli tomu minula a odchadzala som odtial s tym, ze som sa vlastne na nicom nedohodla. A to z mojej strany snaha bola. Kazda kocka co sem pisala po konzultacke aku si dohodli velkost, znacku... a ja nic.
Tak som skusila este Dr. Ocenasa a som spokojna. Som mu povedala aku mam predstavu, ma pozrel, pomeral a hned navrhol velkost... konzultacka za 45min hotovo, a v KE 1,5hod a ...
Ale si myslim, ze je dobre skusit skonzultovat aj s inym doktorom. Clovek ziska vacsiu istotu...