Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

leus

lebo mi dievcata vypisuju,ze chcu zmenit heslo,inak si daju povymazavat albumy.niekto zavesil heslo na net,takze kdekto o tom vie.skusim to zmenit,ale ak sa bude cosi take opakovat,tak uz to neriesim,lebo kto bude chciet,tak si to aj tak zisti...

sisente

tina33
ale tu kazda od dr. Cervena moze nosit s kosticami od tretieho tyzdna po op, vraj si ich mame vytvarovat tie kostice podla tvaru prs a kludne nosit. Ked to odporuca, tak myslim ze sa to urcite moze. Tuto sportovu neodporucal, som to ja pokaslala, som to necakala ze to takto dopadne, ale mam ponaucenie...

sisente

tina33
ale tu kazda od dr. Cervena moze nosit s kosticami od tretieho tyzdna po op, vraj si ich mame vytvarovat tie kostice podla tvaru prs a kludne nosit. Ked to odporuca, tak myslim ze sa to urcite moze. Tuto sportovu neodporucal, som to ja pokaslala, som to necakala ze to takto dopadne, ale mam ponaucenie...

tina33

dievčatá neviem ako vám povedal dr.ale mne dr.povedal aby som nešpekulovala a nosila tuto pooperačnu podprsenku celých 6 týždnov,aby som si nespôsobila krvácanie vnutorných ciev a deformáciu silikonov aj ked su kvalitné,nestojí to zato špekulovať s podprdami,ved je zima a pod tričkom to aj tak nikto nevidí.to je aspon môj názor,ved sme netrpeli kôli tomu aby sme niečo urýchlili a zdeformovali pozrite si Eriku barkolovu tu operoval Minaroviech a ako sa jej zdeformovali prsa lebo predbehla pooperačnu rekonvalescenciu.ja len tolko.

sisente

leus
kolky den asi si to mala tu sportovu? ja presne 14 den. Ale od buduceho tyzdna uz mozem nosit od piatku s kosticami, tak sa normalne az bojim :(. Jaaaj taka som stastna bola ked som sa vcera do tejto skaredej navliekla a prestalo to pichat. a aka je vlastne podprda s kosticami nevystuzena? baby co ste boli u pana doktora Cervena, co mozeme po troch tyzdnoch nosit... je to taka ze je uplne tenka latka, ci moze byt aj ten tenky molitan, ci z coho su podprdy :) len nie push up?? co je vlastne vystuz??