Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

Ahojte kočky , blíži sa mi termín operácie a ako tak stále čítam a čítam po fórach aké prsia si dávajú baby robiť , neviem či ich nebudem mať veľké.Navrhnuté mám 390 anatom pod sval , pod prsiami 75.Nosím podprsku 75B.
Máte niektorá takýto rozmer?A ešte by ma zaujímalo aká to asi bude veľkosť , keď teraz sú to slabučké dvojočky :-).

rita149

mata221
ano ja som pravacka tiez.
mna tiež to boli vrch prsnika od rezu smerom do stredu na vrchu
az mi ruka uz trpne prava

Mata221

rita149

..ja som bola na opke v sobotu- takze mam vlastne tyzden po OP. a poviem ti ze aj mna ten pravy viac boli, ale zevraj asi preto, ze som pravacka, teda neviem ako ty..ale boli viac, a aj ta cast od toho rezu po prsnik ma boli- akokeby ten vstup, cez ktory vkladal implantat..s tou pravoku rukou je pravda ze od zaciatku viac hybem- vsak pravacka, tak asi preto..

rita149

ahojte
tak dnes mam 5-ty den po opke.
chcem sa vas opýtať, ci nemate nahodou niektora rovnaku skusenost.
boli ma viac pravy prsnik, lavy je celkom ok,ale ten pravy ma boli,tlaci ma v nom stale ma boli ako sval alebo čo to tak boli,ani jest nemožem z pravou rukov :-(

dakovna

Barborka
som teraz skusala a nejdu uz otvorit. Pise, ze zle heslo. Asi to uz menis vsak? No a nebolo by jednoduchsie vytvorit nove take konto s tym, ze ktore budu chciet tam vlozit svoje fotky, tak ti ich poslu aj s nickom a len tie tam das. A staru stranku so vsetkymi albami zrusit??
Len moj nazor

drndula

Barbora,

Mozes mi teda poslat adresu tvoju kde tí môžem napísať nick navyše mám zopar fotiek do albumu ta jedna Je tam o ničom...diky

barbora10

leus

ja viem,ale spon nikto nepovie,ze snaha nebola:)mne je uz uplne jedno,ci moje prsia niekto obzera,ved aj tak nik nevie,ze o koho ide,ze tie prsia su moje...nevadi,uz to zmenim,iked to bude trvat,ale chapem,ze niektorym dievcatam to nie je prijemne,ale uz viackrat to menit nebudem.