Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

rita149
ak si velmi stiahnuta tak si povol a nadychni sa :). ja ked som bola opuchnuta tak sa mi aj zle dychalo ma tahal, ale ako som odpuchla, tak aj pas bol volnejsi uz, mna potom posledne dni pred stichmi stvalo to ze sa mi to tam popod pazuchy stale obtieralo o stichy, tak som ho stale dole stahovala.
tenda
a ake mas miery? ja som 16 den po dnes...

zajacik_006

tenda 1
aj mna operoval dr. Ocenas a som velmi spokojna. Ja mam 158cm a 48kg,implantaty 330ml anatomicke mentory. Pod prsiami necelych 70cm. Tak si myslim,ze ich budes mat akurat. Vies,vela dievcat po opke chce este vacsie,tak je dobre,ze si ho ukecala na vacsie. Mam pocit,ze je tu na fore babenka,ktora ma tiez pred opkou u dr. Ocenasa a ma tiez navrhnute 390ml. Vola sa "dakovna". Bolo by dobre,keby ste spolu popisali:-)))

sisente

rita149
ja mam opuchnutejsie zase lavy, to asi preto, ze som lavacka :). Dnes ma bolia oba nejako teraz uz hodinku, citim ich akokeby tak otazievali, akoby sli vybuchnut, take napatie zvlastne. Nech to uz vsetko prejde :(. Ked kracam, tak citim take otrasy a vtedy to boli :(((, starosti s nimi :).
Neviem ktora, aky nick ste tu pisala ze 390 ci su nie velke, moj nazor- nie, budu akurat, take trojky, ked mas zaklad necele dvojky...

tenda1

zajacik_006

Ahoj , idem 9.1. , k MUDr.Očenášovi , bude ma robiť vo Zvolene , už sa neviem dočkať , tak Vám závidím , že už máte poooo.

Inak výška je 162 a 60kg.Tak dúfam , že som neprestrelila , lebo pôvodne mi chcel dať 375.
A Teba kto operoval?

zajacik_006

tenda 1
zalezi aj od toho aku mas vysku a vahu. Ale ak mas po konzultacii,tak lekar vie,co Ti ma navrhnut. A kedy ides na opku a ku komu?

barbora10

dakovna

a preco by som mala vymazat tie albumy,ktore tam uz su?ved o to ide,ze si tam dievcata pozeraju fotky bab,ktore tam uz album maju,je tam vela peknych prac doktorov a ja to teraz cele vymazem?a nemyslis,ze tie dievcata sa mozu aj hnevat,ze som ich ztade len tak vymazala?to urcite nie!

tenda1

A ešte jedna vec ma napadla , brala ste niektorá na podporu hojenia Wobenzym?
Ak áno , kedy ste ho začali brať a po koľko tabletiek.
Dík

Mata221

rita149

ono uz dnes mam pocit, ze to je lepsie..este vcera ma to pobolievalo, ale predvcerom ma to bolelo dost veru a ked som si lahla, ze som sa uvolnila fuu- bolelo, bolelo..ale dnes uz lepsie, musim zaklopat :)
..aj tebe sa to za take 2 dni urcite povoli ;-)