Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

drndula

ahoj , ja mám tiež navrhnuté Nagor 390 anatomické pod sval , ale ja idem 9.1. ...tak potom dám info ako je to s Nagorkami :-)

Ty máš aké navrhnuté a kde ideš na opku?
Tiež som stále na nete a nasávam info všade kde sa len dá :-)

tenda1

sisente

...jááááj , to si ma potešila , ja teraz riešim všetko naraz , už mi z toho asi šibne :-)...veľkosť , ako to bude v prvé dni , či to zvládnem , mám dve deti 6 a 2 roky...ale na druhú stranu to veľmi chcem a čítanie fóra ma len usvedčuje v tom , že bolesť prejde a potom bude už len nádhera :-)...dúfam

sisente

drndula
rychlo to prejde neboj :)... najlepsie by bolo na to stale nemysliet, vtedy sa to suchne rychlejsie, ale ja viem ze sa to neda :(, nemysliet. Ja som chodila sem stale a citala dookola vsetko, tak som to nejako zvladla tu cakacku... Ty kam ides?

drndula

Rita Sisente,

Tak vám v dobrom závidím že aj jed teraz trpite,máte uz potom...Ja sa uz začnem aj báť uz Nech tie dva mesiace prejdú,inak zosedivuem...aaaa,poslala som barborke nové fotky tá jedna bola tak narýchlo robena,tieto som vlastne poslala ešte teraz dr.volali sme spolu štvrtok a uvidím čo mi povie na tie nagory a veľkosť...

sisente

rita149
ved si odmeraj :) ja som na stvrty den ked mi uz ako tak bolo, tak som merala :), mi trvalo kym som tymi kyptami sa dopracovala az pod pazuchy, ale zvedava som bola, odmerala som to horko tazko :).

rita149

sisente
musim aj ja ten pas stahovat dole na prsia viacej, lebo to mam uplne pod pazuchami a tlaci mi to na rez.
sommzvedava kolko budem mat obvod este som sa nemerala, ale ty ich mas vacie to je jasne. ja som nemala ziaden zaklad tak ked budem mat teraz dvojky tak budem stastna :-)

leus

moj nazor je na cely cirkus kolo galerky, ze ste zbytocne zatazili barborku a ako k tomu pridu baby, ktore roky maju v albume fotky a nebudu sa vediet dostat do galerky...aj tak sa vam tam nabura hocikto, kto bude velmi chciet!

sisente

tenda
urcite nelutuj, neprestrelis tou velkostou, ja by som brala teraz tento lavy opuchnuty keby mi ostal :))), kludne by som brala aj 400ky, vacsie nie. V tejto pooperacnej si absolutne nikto nic nevsimol, ale ked som si skusila s kosticami, tak joooj, krasne :). 390 ti budu akurat, uvidis. Viem ta pochopit, tiez som sa velmi bala velkosti a chcela som na 330 zmenit, ale esteze som nie!!! :) Ked ich uz budes mat, uplne inak sa na tie velkosti budes pozerat, fakt sa neboj, budu krasne. Ja mam cez prsia teraz 90. Predtym som mala 82 a pod mam 70.

sisente

tenda
pozri si ma v galerke, ja mam 162cm ako ty a 52 kil, uvidis ako vyzeraju 370 anatomy vysoky profil, a predtym som mala take jednotky, jeden a pol...