Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

drndula
mne povedali aby som wobenzyn nebrala, ze potom možu by komplikacie pri opke, ze baby viac krvacaju
tyzden pred opkou som brala Ascorutin
a ine nič.

drndula

Sisente,

Idem to bb k červenovi v polovici februára a dufam zecaj skôr sa bude dať..
Ten wobenzym ozaj u červena neodporúčaju mne to sestrička pri konzultácii povedala.

drndula

Tenda1,

Ja idem do Novamedu bb k dr.cervenovi 13.februára s rada.by dom išla aj skôr AK sa bude dať.mám navrhnuté okrúhle Es 400 vysoký profil rez pod prsiami.ale teraz som este posielala fotky dr.chcem to zmeniť na Nagory a Neviem čo povie,či bude súhlas a ču môžem dať a akú veľkosť potom lebo sa zvažuje 390 alebo 420 tak uvidím čo vymyslí,základ.nejaký mam uz tí len implementovať...;););)

davidoff

tenda1

áno aj mne ho doktor Červeň neodporúčal, že keď som si ho už kúpila, mám ho užívať neskôr po OP-ke ale on neni za

tenda1

sisente

fúúúha , keď som bola na nose v Novamede , tam mi to odporučili , ale až po operácii , tak sa spýtam radšej dr.

Dík

sisente

tenda1
k tomu wobenzynu som pocula tolko, ze sa neodporuca to uzivat, lebo ti to moze zacat viac krvacat praveze...

sisente

tenda1
no je to teraz asi trosku zlozitejsie, stacilo poslat foto pred op na adresu baskabahnova@centrum.sk a kocka ti poslala link a meno a heslo na otvaranie albumov... lenze sa sem naburali take individua, ktore tam chodili a robili tu na fore neplechu :) tak sa to zmenilo a treba pravidelne prispievat a potom sa vraj da dat heslo. Ale skus napisat na tuto adresu barborke a ona ti da vediet, co a ako... ale ak nepochodis, ja ti poslem na mail kludne, ak to chces vidiet ako to vyzera :).

tenda1

zajacik_006

...jéééj , super , však veľmi milý dr....ja som mala z neho veľmi dobrý pocit...Teba kde operoval?Nemohla by si mi napísať ako to asi prebehlo?
Treba brať ten Wobenzym?Brala si niečo po?Lebo ževraj pred sa neodporúča.
Už som z toho chorá , termín sa blíži
Dík