Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucky363

barbora10
a ja som ti poslala na kendra@centrum.sk tak som zvedava komu dosli moje fotky :-(
tak ti poslem este raz.

zajacik_006

tenda
mne ju dr. Ocenas objednaval a to bolo zahrnute v cene opky. Ak si uz bola na konzultacii a meral ta,tak ti ju uz urcite objednal,aby ta hned po operacii do nej obliekol a zobudis sa uz s nou:-)))

sisente

tenda1
tu v BB pisu na objenavkovy formular, kde ti napisu ake silikony si mas objednat, tak napisu aj typ podprdy aku a to objednavas spolu v tej silkienke.

tenda1

zajacik006

pozerám stránku lipoelastic , sú tam všetky možné podprsky a bandáže vhodné po augmentácii , ale ma to zarazilo , lebo takéto niečo by nám mali dať po operácii , či si to mám sama objednať?

Dr.mi nič nespomínal , mám nu zalovať , či si to mám objednať?

tenda1

...jáááj , baby zajtra idem na gynču po papierik na mamografiu , už sa mi to začína , ten kolotoč ...trochu sa aj bojím , ako to tam prebieha?

dík

Jeaneeee

monny 3

Ja mám 350ml ES vysoký profil...ved pošlem do galerky nejakú foto, len najprv sa tam musím dostať :-) Vieš ja sa fitness venujem súťažne a v marci mám súťaž, takže čas na mňa dosť tlači, ale ja by som si to určite nedovolila, keby mi doktor zakázal ešte trénovať...mne ale povedal že už môžem len musím mať pooperacnú podprdu na sebe. Na prsia samozrejme netrénujem a cviky pri ktorých ich veľmi cítim ešte radšej vynechávam, ale v podstate môžem robiť fakt skoro všetko:-/ ja som prsia nemala skoro vôbec opuchnuté, boli trocha tvrdšie a ešte aj sú, ale žiadny iný problém som zatiaľ nemala a dúfam že to tak aj ostane... je pravda že ja dávam veľa bielkovín a aminokyselín, takže svalstvo sa mi regeneruje rýchlejšie ako normálnym ľuďom a dávala som aj wobenzym po operacii a dokonca ešte stále ho beriem. A aj mne doktor kázal prska masírovať, nech sa silikón pekne uloží tak ako má a urobí si priestor...
PS: pošlete mi to hesielko do galerky? aj ja pošlem svoju foto :-) DAKUJEEEEM