Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ajka17

Ahojte,budem musieť ísť na reoperáciu,v poradí už 4:(.Chcela by som sa vás opýtať, či už ste boli na opravnej operácii a u koho.Nechcem už riskovať,mňa "pokazili"v KE. Potrebovala by som vedieť, ktorý lekár sa špecializuje na reoperácie,lebo som počula,že nie každý sa na to podujme,samozrejme,že operovať po niekom inom je zodpovednejšie a ťažšie,ďakujem :)

maja33

Ahojte kočky,
tak toľko užitočných informácii ako tu som teda nenašla nikde. Zvažujem zákrok u Švehlíka v KE. Viete mi niektorá poradiť - poprípade dať na neho nejaké referencie? Zdá sa mi OK, ale na stránke som nenašla žiadne foto jeho práce.

weonik

rita149
presne tak som to mala aj ja - hlavne nech zvladnem narkozu a nejaku bolest som vobec neriesila..nuz a nastala realita :) ale da sa a hlavne kazdy den je to o kustik lepsie.. uvidis, o dva dni sa aj ty viacmenej bezbolestne zasmejes :) ja mam skor problem s chodzou - nejak ma ten pas tlaci a chodim stale taka zhrbena a neviem sa vystriet(vtedy to boli), aj sa mi tazsie dycha niekedy..tak na tomto mi treba este popracovat:)

Mata221
nebola si nahodou v pezinku?

rita149

Mata221

ja to mam tak isto rano pri vstavani su to riadne tlaky a trhanie.
mna zase boli prva ruka a pravi prsnik a aj svalu na nom , tiež ked si lahnem a pokial najdem su spravnu polohu a uvolinm sa tak sa az spotim od bolesti, ked mam ten sval napnuty.

rita149

weonik

tak na kychnutie so zabudla, ze to je tiež jedno z utrpeni pre mna.Ja ked som mala pred opkou tak som stale hovorila , čo taa bolest to je nic to vydržim aj spatie len na chrbte, hlavne nech sa preberiem z narkozy a je to ok. Ale ked som prežila narkozu tak nastala realita :-)

ja cakam kazdy den ze bude lepsie!

Mata221

baby,

ja som tiez 8 den po OP, a som na tom rovnako..rano ked sa posadim musim to riadne rozdychavat a aj ked si lahnem kym sa uvolnim..cez den ked si lahnem a potom vstanem tak je to lepsie, lebo tak dlho nelezim ako celu noc..mna dokonca boli aj lava ruka do ktorej mi davali narkozu..

weonik

rita149
ja som 8.den od op a som na tom podobne..tlaky mam tiez - hlavne teda rano pri vstavani, ale tak aj celkovo tie prsia citim uplne stale- taka tupa bolest.. ale urcite to je v poriadku, niet sa coho obavat, si myslim..ruky tiez nedvihnem poriadne-jednu viac, druhou nic moc no.. ale kazdym dnom sa to zlepsuje - uvidis, zajtra bude lepsie a pozajtra este viac.. so smiechom som mala velky problem aj ja, fuu ta bolest..ale aj to je uz lepsie, dnes som dokonca aj kychla a v pohode:))