sisente..mne sa jeden prsnik nalial krvou...potom ked som sa uz mohla cela sprchovat mi zacala ta krv vytekat a takym sposobom,ze som mala cele brucho krvave..isla som dr,tak mi to trosku otvoril, povytlacal krv a malo sa mi to pekne zahojit..lenze rana bola stale otvorena,nechcelo sa mi to hojit a potom sa mi spravila chrasta,za par dni som ju tam nemala(aspon myslim,ze to bola chrasta) a stale mi vytekala taka tekutina z toho..vraj to bol vypotok..tak som sla s tym zase lebo tak 7 tyzdnov je dost no..tak mi dali dole tu chrasticku a vela ten tekutiny vytieklo,tak doktor povedal,ze to pekne vycisti,tie okreje rany boli uz suche,tak mi to musel ostrihat,nech sa mi to ma ako zrast a zasil to zase..vies ja som hned v den operacie sama sadala,ale zle,som sa podopierala rukou a ten prsnik mi do vecera tak napuchol ze des..a potom aj doma mam malu rocnu dcerku a som s nou skoro stale sama doma..aj ked mi pomaha mamca,ale predsaj len chodi tiez do prace,tak sa neda vzdy..tak som ju aj po dvoch tyzdnoch sem tam dvihla(dala som si ju na kolena, do kocika) ale naozaj som sa snazila,to nerobit no niekedy sa nedalo..dva krat mala dcerka 39horucky,najprv vraj zo zubov(ale bohvie, lebo potom sa jej to vratilo a dr povedala,ze ma anginu) a to ze to ma zo zubov nam povedali na pohotovosti..takze mala dvakrat vysoke horucky 39,5 a tak no a ak mas deti vies ake su vtedy ako maciatka a chcu sa tulkat a pod..takze ani to mojej ranke nepridavalo na hojeni..no teraz mi kazal doktor tiez kludovy rezim, tak vcera som len lezala skoro a dnes sa tiez snazim..nastastie sa mi mala odnaucila od ruk,takze ju nemusim vlacit ako kedysi..tak verim tomu,ze to uz bude v poriadku..ale inak s pracou doktora som velmi spokojna..LEN viem aj o tom,ze uz napr museli jednej zene implantaty vyberat,lebo nedodrziavala to co mala a dvihala tazke bremena a sa jej to stale nalievalo krvou,takze preto odporucam dodrziavat co dotkrovi povedia!