Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

weonik

rita149
ja som 8.den od op a som na tom podobne..tlaky mam tiez - hlavne teda rano pri vstavani, ale tak aj celkovo tie prsia citim uplne stale- taka tupa bolest.. ale urcite to je v poriadku, niet sa coho obavat, si myslim..ruky tiez nedvihnem poriadne-jednu viac, druhou nic moc no.. ale kazdym dnom sa to zlepsuje - uvidis, zajtra bude lepsie a pozajtra este viac.. so smiechom som mala velky problem aj ja, fuu ta bolest..ale aj to je uz lepsie, dnes som dokonca aj kychla a v pohode:))

rita149

tina33

ja si davam Novalgin ale ten len na noc a iekedy rano, a ibalgin 400. tiež nech cem tablekty velmi uzivat len ked je treba, ja si davma 2-3 krat denne.

ja každe rano dufam ze uz je ten den ze to uz nebude boliet, ja ruky nemoze dvihat ani este a tie svali ma hrozne bolia :-( a ked vstavam z postele katastrofa ake tlaky!

barbora10

lucky363

fakt ma to mrzi,ale az neskor som si vsimla,ze som zle napisala ten mail,sorry!!!inak aj mne sa to stalo,ked som posielala este live foto,tiez som zadala iny mail:)tak este raz prepac...

tina33

ahoj rita

myslím že to je uplne v poriadku ja som 11den po opke a ešte dnes ked ráno vstanem alebo si líham mám tlak na hrudi myslím že to chce len čas.ja som si dávala od bolesti flektor rp-prášok do vody alebo ibalgin400.snažila som sa dávať až ked to bolo neunosné.

rita149

sisente

ahoj, pisem tebe, lebo viem ze ti si mala tiež bolesti vacie trochu ako niektore baby.ja som dnes 6-ty den po a stale sa nemožem normalne hybat, ked lezim niekedy necitim bolest ale ked sa posadim tak hrozne tlaky a tiež ked stojim.ruky dvihat poriadne nemožem a zasmiat sa to je hruuuza, aka bolest je pri tom.

ty si ake lieky a ako casto brala? teraz sa mas ako?

Katka54

Baby, včera som bolo vonku sa s kamoškami po dlhšej dobe sa zabaviť a už mi z toho asi vážne šibe.. :)) Každej babe som pozerala na prsia (nenááápadne) a tipovala som,ktorá má silikóny.. A poviem vám, už to chytám asi do oka a viem to celkom pekne rozoznať.. :)) Inak predtým som vôbec ani len netušila.. Ale celkom dobre som sa sama na sebe pobavila a závidela tým, ktoré tú bolesť už mali za sebou a teraz sa z nich tešili..

Chcem sa spýtať - tie moje nové prsia sa budú chovať ako normálne prsia? Možno to napíšem sproste, ale budú sa aj natriasať, alebo budú len stáť na mieste (pod sval)?

tenda1

baby a ako sa staráte o jazvy?
Ja budem mať rez pod prsiami .

Mám si kúpiť niečo na natieranie , poradíte mi?

lucky363

barbora10
a ja som ti poslala na kendra@centrum.sk tak som zvedava komu dosli moje fotky :-(
tak ti poslem este raz.