Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pupavicka7

leus
ano mas pravdu, tu su sluzby drahe ,niesom tu dlho vyse roka,ratala som tak 5 tis.5,5tis.€ ale celkovo u nas do troch aj s korekciou,a tu az 8tis.€ aj tu su rozne ceny a tu kam som sla som nenasla na internete ceny tak preto som sla na tu konz.ale aspon viem na com som,len ma prekvapilo tie rozdielne velkosti aj vsetko.:-)

leus

pupavicka
ty zijes v nemecku ty si prekvapena tou sumou?Vtedy ked si pisala ,ze sa tam chystas, tak som hned vedela kolko tam budes asi zahlovat, ale som myslela ze ratas s tym, ze celkovo sluzby su tam strasne mastne.Ved aj rakusania si chodia taketo zakroky davat robit na slovensko...

pupavicka7

ahojte dievcata :-)
..ja som este len pred opkou,ale chcem vam len napisat svoju skusenost, uz som bola na konz.v Ke na slovensku davnejsie a tam mi dr.navrhol anatom s korekciou 450ml pod sval,mieri mam 175-65 pod prs.80,a teras zijem v Nemecku uz som to tu pisala,a bola som v stredu na konz.a bola som prekvapena co povedal dr.,uz operuje 30 rokou tak asi skusenosti ma,navrhol mi okruhle korekcia este nieje potrebna este mozem pockat tak 5 rokou ale moze urobit ak sa rozhodnem,a na sval a 225 az 250 ml,tak neviem povedala som ze chcem mat take velke trojky teras mam A-B pusap prsia poklesnute po kojeni,no zdalo sa mi to malo,no a cena sa podrzte :-) na slovensku to je asi okolo 3000€ a tu 6000 € a s korekciou 8000€ tak to som neratala az s takou palkou:-(ved tu len den hospitalizacie stoji 300 €!!!tak co vy na to ???a ze je lapsie dat najprv silikony a potom az korekciu ...tak neviem ,predsa pojdem na Sk.ale az neskor,za tu cenu sa dam cela omladit :-)

barbora10

monny3

ja mam ES a som s nimi velmi spokojna,absolutne nemam nijake problemy,prsia sa mi velmi pacia,ci na dotyk,ci tvarovo.pred letom som trochu schudla,jemne vlnky som v predklone citila,ale musela som sa na to lepsie sustredit,napriklad manzel to vobec necitil,takze ja som ani pri ES s vlnenim nemala nijake problemy.a ak si precitas niektore prispevky od dievcat na omlazeni,tak vlnenie maju aj tie,co maju ine znacky,napriklad nagory...ono to dost zalezi od tvojho zakladu,ci mas na prsiach viac tuku,alebo takmer ziaden.ja ked som shcudla,tak som tie vlnky citila,teraz som tehotna,prsia sa obalili tukom a absolutne ziadne vlnenie necitim ani v predklone ani nijak inak!

barbora10

bavite sa tu o masazach,tak len tolko,ze ma ich robit iba ta,ktorej to doktor kazal.ak vam nic o masazach vas operater nehovotil,tak masirovat nemate.niektori doktori masirovat neodporucaju,lebo nie u kazdych implantatov sa masaze odporucaju.

barbora10

tak dievcence,chcem vas poprosit,aby ste mi oddnes posielali vase fotky na tento mail,kedze v tom starom som mala cele meno,dakujem:)

kndra10@centrum.sk

jankamichal

baby ano masaze by sa mali robit..teraz na kontrole mi to dr hovoril,ze ci si prsia masirujem..ta koza sa uvolni,nebude taka napata a prska vam pekne sadnu..je to dobre pre kozu,takto je natiahnuta a napata..masazami sa to vsetko pekne pomalicky uvolnuje si myslim..takze muzici sa mozu cinit a prska masirovat :)