Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jankamichal

sisente..no tak neviem ako je to pri reze pazuchou..popytaj sa bab co tak maju robene prsia..ale neboj ono to povoli..co ti povedal dr na kontrole???zo zaciatku som aj ja bola stastna,ked som si mohla dat dole tuto stahovacku..ale teraz ju nosim stale aj ked uz by som vpodstate nemusela..no teraz zase ano po tom cisteni..ale uz mi to nevadi..vsak ak sa ti nieco nezda skus aspon zavolat na kliniku kde ta operovali a uvidis co ti povedia..radsej nech mas radu odbornika co a ako..ano ja spim na boku.ja som zacala asi tak po dvoch tyzdnoch alebo troch uz ani neviem..ale tak ako ma telo pustilo, mna to nebolelo aj skor..ale to som sa este bala..ale viacero bab pisalo,ze po troch tyzdnoch zacali...sama budes citit ci ta to boli alebo nie..vsetko pomalicky a s mierou :)

sisente

tenda1
o tej masazi som tiez par krat pocula, ale mne pri kontrole nic nekazali a baba predomnou sa pytala na to a jej sa mi zda povedal, ze ak chce nech si masiruje :))).

zuzikk

ahojte dievcata,

velmi neprispievam zatial, len citam, operaciu mam vo february u DR. Trsku. Spominate tu ES a Nagory, ma niektora z vas Polytechy? Tie mam totiz navrhnute ja a nikto ich tu nespomina. Mate o nich nejake informacie?

sisente

jankamichal
som 17 dni po. no ako kamen boli prvy den teda fakt :) ale teraz je pravy makksi a lavy este tvrdsi. a od vcera obeda mam pocit ze ma strasne zacali tlacit v tej podprde tak hore, vrchny okraj, uplne akokeby ich slo roztrhnut, taky tlak, som si musela asi o 3cm stiahnut zips na podprde, neviem co to. Teraz ju mam dole, idem do sprchy, ze za den mozem byt tak hodinku bez, tak si teraz uzivam, lebo teraz nic netlaci. a ta podprda je mi taka tesna, ma to tlaci pod pazuchami :(, ale to je uz detail, to vydrzim uz, nech len nieje iny problem. ty uz spis na boku? ak ano ako dlho?

tenda1

monny3

ja mám tiež navrhnuté Nagor , dr. mi povedal , že sa najviac podobajú normálnym prsiam a je pravda , že sú drahšie

tenda1

sisente

myslím, že keď si ich ešte necítiš , je to normálne , to sa časom zmení ...

ale chcem sa Vás spýtať ešte na jednu vec , kázal Vám doktor robiť dáku masáž?
Niekde som čítala , že treba masírovať

jankamichal

sisente..prepac, o to mi fakt neslo tu niekoho strasit..neboj sa,ked pojdes na kontrolu,tak povedz nech ti to riadne kukne..ono modrinka to nevadi,vela bab to malo aj ti to napisu..a ja som mala tak opuchnuty prsnik,ze som ho mala tvrdy ako kamen..ale vies ked som sa v den opky,tak namahala..moja chyba vies ako..kolko si po opke a ako mas rez??tie opuchy su normalne,predsaj len je to zasah do tela a nemuseli ist oba prsniky rovnako urobit..napr s jednym mohol mat operater trosku problem a to je normalne..pokial nebudes mat prso ako balon a tvrdy ako kamen,tak neboj..ono to boli..aj mne aj teraz sem tam zaboli aj lave prsko a toto nezahojene je prave..je pravda,ze jednu bradavku som nemala citlivu a druhu az velmi.-.teraz je to uz ok...ja som koberec dlho nevysavala..naco sa namahat..len podlahy..koberec vzdy niekto iny povysaval a pohar vody myslim,ze by nemal byt problem dvihat..vsak koniec koncov sama musis citit ci ta to boli alebo nie...

sisente

jankamichal
no si ma aj vystrasila :(. Ja sa snazim dodrziavat, ale som lavacka a lavy mam aj opuchnuty viacej a naspodu mam taku mensiu modrinku na ked rano vstanem, tak ma tam takych 5 minut picha v tom mieste modriny. Ja chytam take ze pohar, flasu mineralky, vcera som vysavala ale tak ze koberec 3x2 metra asi 20 minut lebo nie rukami som hadicu tlacila, ale oprela som o brucho a tak :). a mala si cit v bradavkach po op? ja zatial nemam ani v jednej, ale ani pod pazuchami som necitila cit, no uz sa to lepsi pomalicky...

jankamichal

neviem ci som to dobre napisala na pochopenie..ked tazko to napisat do par viet...no skratka zatazovat,tak ako dr povedia..nech je vsetko v poriadku a za par tyzdnov,mozte robit bezne veci,na ktore ste boli zvyknute...