Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tina33

weonik

lebo včera mi známa hovorila že jej kamarátka bola v sobotu na opke v pezinku,tak len taká náhoda či si to neni ty :O)))

lucky363

Ajka17
tak to ma fakt mrzi ze ti to takto pokaslali.fuuha poriadne vela ti toho uz urobili.no dufam ze si vyberies spravneho doktora/doktorku co ti to upravi tak aby si nemala problem a bola konecne spokojna.mne upravovali dvorce,kedze som mala jeden vacsi ako druhy.a prve tri tyzdne som ho mala stale vacsi,ale doktor mi povedal ze sa to po case urovna.tak teraz to uz vyzera troska lepsie.

ajka17

Ahoj Lucky,ďakujem, pri prvej operácii mi zmenšoval prsia rezom okolo dvorcov,anatomické impl. pod sval,bolo to bolestivé,ale všetkyčo máme potom vieme,žesato dá vydržať, o 3 mesiace kapsula ako hrom,ťažký zápal,jeden dvorec o 3x väčší ako druhí / že vraj sa netrafil/. Takže dalšia operácia,už len pod žľazu,okrúhle implantáty, dvorce nestihol,o pol roka už zase problém,jeden prsník obrovský,druhý malý,opravoval to už iný lekár,ktorý krútil hlavou,implantát bol uvolnený/ píšem to laicky /,to bolo pred 4 rokmi, čora zviac sa to zhoršuje,ipml. sú hmatateľné a viditeľné,začínajú sa deformovať, proste som mala smolu :(

lucky363

ajka17
nenapisala si blizsie co ti pokaslali,ale moje par zname boli u doktorky jezovitovej,jednej robil predtym prsia guba,ale musela ist na reoperaciu,tak sla k nej a bola velmi spokojna.videla som jej pracu a velmi pekna.