Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

monny3

jeaneeee,kde mozes poslat svoje foto pise barbora10 na tej stranke, kde si mi odpisovala,chcem sa ta este na nieco opytat,ale osobne na tvoj mail mozem?

sisente

rita149
k tomu hrbeniu... ja si pamatam na dva dni od op, prvy bol asi nejaky piaty, to ma tak zacal chrbat boliet, dole krize ze ma automaticky pokrcilo :) zhrbilo, tak som si dala mast a masazny vankus a potom asi daky 9-10den, ale to tiez tak, ze si aj doma vsimli ze ako chodim, ale ked som si to dala rozmasirovat, tak mi to povolilo a hned ma zase vystrelo :).

sisente

rita149
ja som si davala od bolesti flector EP rapid prasok, ale mna to tak bolelo, vtedy hlavne chrbat, ze ja ani neviem ci mi to vobec zaberalo, ja som bola stastna ked som zaspala. Teraz ma v nich picha, aj tlak rano to je ok, to by som zvladla, ale mna v nich tak picha, ze si to musim v tych miestach tlacit rukov, inak mi idu slzy do oci. Ale to je tak max 10 minut, potom to prejde...
weonik
ja som po operacii 17 den a ja som este nekychla :))) denne ma uz bere :) ale stale to stopnem, alebo ked si uz myslim ze nezadrzim tak to proste prejde, to telo sa riadne boji uz bolesti :), ale sniakam uz naplno, to som sa tiez bala zo zaciatku... :)
k tomu pasu... asi je to individualne, nosi sa preto, aby sa ten tunel, ktory vytvorili na presun toho implosa, cez pazuchu, aby sa to lepsie prisalo spat k telu, mne to tak vysvetlili, ja som ho pri stehoch nechala tam. mne ho zabudli objednat, tak mi pozicali ich a uz som ho tam nechala. Ale viem, ze niektore to musia nosit tych 21 dni, je to individualne... ale rezal aj mna posledne dni riadne. Ale teraz nemam pas, no reze ma zase podprda, tesne pod pazuchou ju mam nejako na tesno :(. A musim mat stale asi 2-3cm zipsu z podprdy rozopnuteho, lebo inak ma to straaaasne tlaci, neviem preco.

rita149

weonik

aj ja som si ho posunula, neviem do kedy sa ma nosit. vo stvrtok 15.12 idem do BB na kontrolu tak sa dozviem.

tina33
Mudr.Červeň ho dava sa mi zda babam co maju rez pod pazušim aby netlačili immpantaty na jazvu.Ale neni to na sto percent, tušim mi to hovorila sestrička,ale vtedy po opke som bola dost mimo,ale zda sa mi ze mi to takto vysvetlila.

tina33

weonik

všetky kočky čo ste boli u červena on dáva ten pás a načo vlastne je??ja som bola u dr.Očenáša v PU a ten dáva iba podprdu.

weonik

tina33
nie som to ja, ale urcite nejaka moja "spolubojovnicka" :))
rita 149
presne! mne ten pas uplne na stehy tlacil, au.. ale posunula som si ho trosku nizsie a je lepsie.. nevies kolko sa musi nosit? dufam, ze len do vyberu stehov.. iked je to asi, ako vsetko, individualne, ze

rita149

weonik

aj ja chodim zhrbena, ja som taka rada ze som neni jedina čo am taketo stavy!
aj mna ten pas tlači, na rez pod pazuchami mi tlaci tiež