rita149
ja som si davala od bolesti flector EP rapid prasok, ale mna to tak bolelo, vtedy hlavne chrbat, ze ja ani neviem ci mi to vobec zaberalo, ja som bola stastna ked som zaspala. Teraz ma v nich picha, aj tlak rano to je ok, to by som zvladla, ale mna v nich tak picha, ze si to musim v tych miestach tlacit rukov, inak mi idu slzy do oci. Ale to je tak max 10 minut, potom to prejde...
weonik
ja som po operacii 17 den a ja som este nekychla :))) denne ma uz bere :) ale stale to stopnem, alebo ked si uz myslim ze nezadrzim tak to proste prejde, to telo sa riadne boji uz bolesti :), ale sniakam uz naplno, to som sa tiez bala zo zaciatku... :)
k tomu pasu... asi je to individualne, nosi sa preto, aby sa ten tunel, ktory vytvorili na presun toho implosa, cez pazuchu, aby sa to lepsie prisalo spat k telu, mne to tak vysvetlili, ja som ho pri stehoch nechala tam. mne ho zabudli objednat, tak mi pozicali ich a uz som ho tam nechala. Ale viem, ze niektore to musia nosit tych 21 dni, je to individualne... ale rezal aj mna posledne dni riadne. Ale teraz nemam pas, no reze ma zase podprda, tesne pod pazuchou ju mam nejako na tesno :(. A musim mat stale asi 2-3cm zipsu z podprdy rozopnuteho, lebo inak ma to straaaasne tlaci, neviem preco.