Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

666_martinka

aha, super dakujeeem:)
a dali vam hned taku oblbovacku? lebo ja stresujem uz teraz nechcem si predstavit co bude v stredu rano:D

sisente

666martinka
pyzamo ti asi bude zbytocne, tam ti daju nocnu koselu vzadu na uvazovanie, a budes mat len nohavicky svoje a od nich take stahovacie nadkolienky. treba ti len ustnu vodu, uterak a nejake tie servitky a papuce, to je vsetko

666_martinka

Ja idem na opku za 3 dnii:) a uz sa veru zacinam bat:)) hlavnme toho ze ochoriem, vsetci su teraz nejaki chori, tak sa preventivne dopujem vitaminom C:))

baby co ste si brali do nemocnice? mne povedali ze mi staci pyzamo:D ale asi nejake na gombiky bude najlepsie nie?...jaaaj nech uz to mam za sebou:)