Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

morgan23

vladka 19

prepáč ale ja som vôbec na Kačmára nenadávala.. niekto tu napísal že nebol spokojný v Ke ale nepovedala som že Chirmed! ja som s ním tiež spokojná aspoň po konzultáciách, je to veľký profesionál, nechcela som ta nahnevať!

ešte ma zaujíma či ste mali predoperačné vyšetrenia na klinike alebo ste to riešili ináč? dakujem

leus

vladka
ja ta nechcem odhovarat, ale ja by som si uz do prs po tolkych zakrokoch nesprtala, predsa len prsia su velmi citliva cast tela a ty si uz na nich tolko zakrokov mala, no neviem, neviem...ja by som ich uz nechala na pokoji

morgan23

Ahojte všetky...poviem vám, že na tomto fóre som zavesená už aspoň týždeň a odvtedy mi to nedá spávať, pretože doteraz som bola pokojná, no po niektorých vašých skúsenostiach neviem...začínam sa báť, už som tu minule písala, ja mám termín 17.1.12 v Ke Chirmede u Kačmára aké máte s ním skúsenosti, pretože som tu našla kritiku na Ke ,len nebolo uvedené na akého Dr.,budem mať 420ml nagor stredný profil.

666_martinka

gypsi1

a ake velke ti davali?:) ides na kontrolu tento tyzden?:)
no oni su tam vsetci velmi mili..ja uz tam idem 3x na nieco:D som si robila srandu ze uz by mi aj zlavu mohli dat:D
aj si nieco jedla po narkoze ci nie? a od bolesti ti dali nieco aj na doma? nieco silnejsie?

mne idu davat 400ml okruhle...ja som velmi vysoka a mam pod prsiami 80..doktor hovoril ze to akurat sadne ze nebudu moc velke..tak mu verim:D

gypsi1

666_martinka
Ja som bola na opke v tt minulý týždeň v piatok. Okrem papúč som nič nepotrebovala. Mala som zo sebou aj pyžamo ale spala som len v nohavičkách, pooperačnej podprsenke a ponožkách. Tie som mala na sebe aj cez operáciu. Čo sa týka oblbovačky, tiež som si myslela, že ju budem potrebovať, ale v deň operácie som na ňu ani nepomyslela. Sestrička mi ofáčovala lýtka, potom ma odviedla za doktorom. Vyskúšala som si podprdu. Doktor ma pokreslil a hneď ma zobral na sálu. Poprial mi dobrú noc a zobudila som sa na izbe. Všetci sú tam veľmi milý.

666_martinka

dakovna

ja idem do TT:)
nech uz to mame za sebou a sme spokojne:) ja uz chcem lezat na stole a mat pichnutu tu oblbovacku nech mi je uz vsetko jedno:DD

dakovna

666_martinka,
ja idem na opku vo stvrtok. Zatial nemam strach, len take vnutorne napatie akoby. No a v noci mavam take divne sny o operacii. Mne kazali si doniest pyzamo na gombiky a papuce. Idem do Puchova a ty??
Ten oblbovak mi dufam daju, lebo tam budem urcite stresovat aj ja :)